Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Első önálló albumát jelenteti meg tavasszal Nils Patrik Johansson

0226npjTavasszal karrierje első önálló nagylemezét jelenteti meg Nils Patrik Johansson. Az Astral Doors frontemberének albuma Evil Deluxe címmel jön ki a Metalville kiadónál.

Az Astral Doorsban és a Lion’s Share-ben jelenleg is éneklő, emellett pedig a Civil Wart vagy a Wuthering Heights-et is megjárt Nils Patrik Johansson igen sok mindent csinált már karrierje során, egyvalamit azonban nem: szólóalbumot. Most azonban végre ennek is elérkezett az ideje, tavasszal megjelenik az énekes első önálló lemeze, az Evil Deluxe. „Tíz éve gondolkodom egy szólóalbumon, aztán bejött a képbe a Civil War, és az összes ötletemet felhasználtam arra a három lemezre”, mondja Nils Patrik. „Miután kiléptem tőlük, úgy gondoltam, száz százalékban az Astral Doors és a Lion’s Share ügyeire szeretnék koncentrálni, de hirtelen ismét visszatért az inspirációm, és a semmiből megírtam tíz gyilkos új számot. Teljesen természetesen adta magát, hogy Lars Chriss, a Lion’s Share-es zenésztársam legyen a gitáros és a producer, a dobokat pedig a fiam, Fredrik Johansson játszotta fel. Szóval végre apa és fia egy lemezen tűnik fel.”

A lemezen emellett olyan vendégek tűnnek fel, mint Andy Loos (Lion’s Share) és Marcus Bengts basszerek, valamint Fredrik Bergh (Bloodbound), Kay Backlund (Lion’s Share) és Anuviel (Saecred Spirit) billentyűsök. Egy teaser máris megérkezett a lemezhez.

 

Hozzászólások 

 
#1 én vagyok 2018-02-27 12:44
Jó lesz ez :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.