Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Először játszik Magyarországon a Broken Hope

Mutilated And Assimilated címmel a nyár folyamán jelent meg a chicagói death metal gépezet, a Broken Hope hetedik albuma. A zenekar karrierje során első ízben, március 6-án Budapestre is eljut.

0417brokenhope

A Century Media gondozásában jött ki június második felében a Broken Hope új, sorrendben hetedik lemeze, a 2013-as Omen Of Disease folytatása, amely már a hetedik anyag a sorban a csapattól. „A dalok könyörtelenek, erőszakosak, sötétek és súlyosak: mind egy olyan friss és kegyetlen helyről érkezett, amelyről eddig még nem meséltünk", mondta az albumról zenekar főnöke, Jeremy Wagner gitáros. „Emellett, az új stúdiómnak és Scott Creekmore produceri-hangmérnöki munkájának köszönhetően a produkció is olyan szinten mozog, ahová még sosem jutottunk el a pályafutásunk során. Személy szerint pedig úgy gondolom, hogy a Mutilated And Assimilated gitárosként és szövegíróként is a legjobb munkám, mióta csak tinédzserként megalapítottam ezt a zenekart. Soha azelőtt nem éreztem még magam ennyire inspiráltnak. Itt szerepelnek eddig a legjobb riffjeim. De akadnak rajta riffek Damian Leskitől is, a legjobb barátaim szerepelnek rajta, és Jeff Hanneman gitárjain írtam és rögzítettem a lemezt, hogy így is tisztelegjek előtte amiatt, mekkora hatást gyakorolt rám és a metal világára."

Jó hír, hogy karrierje három évtizedes fennállása során először a zenekar márciusban végre Budapesten is fellép. A turné állandó vendége az olasz extrém metalos Hierophant lesz. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.