Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elmarad a nyári Lamb Of God turné, Hoglan jön Fehérvárra a Testamenttel

Randy Blythe további prágai fogvatartása miatt a Lamb Of God törölte az augusztus 1-jével kiírt, a Dethklokkal és a Gojirával közös amerikai turnéját. Mindebből az is következik, hogy Gene Hoglan dobos, aki e turné miatt nem tudott volna átjönni Európába a Testamenttel, ott lesz Székesfehérváron augusztus 2-án.

Randy Blythe prágai sztorija miatt elmarad a Lamb Of God, a Dethklok és a Gojira nyári amerikai turnéja, amely augusztus 1-jén vette volna kezdetét. A szereplő bandák eltökéltek azt illetően, hogy Randy szabadlábra helyezését követően, valamikor ősszel az egész turnét tető alá hozzák, de erre egyelőre nincs reális lehetőség, így az egyetlen megoldás mellett döntöttek.

Mivel a történet így alakult, a Dethklok tagjai is ráérnek augusztusban, vagyis Gene Hoglan dobos is átjöhet Európába a hónap elején a Testamenttel. Ez azt jelenti, hogy az előzetes hírekkel ellentétben mégis ő játszik majd Chuck Billyékkel augusztus 2-án Székesfehérváron, a FEZEN-en. A Testament egyébként Mark Hernandezzel, a korábbi Forbidden és Demonica ütőssel jött volna át Európába Hoglan hiányában, de a beugrás így feleslegessé vált.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 M 2012-07-27 16:40
örülök is, meg nem is. egyrészt Hoglan-t kurva jó lesz látni, de Randy-nek is a színpadon lenne a helye, nem az idióta cseh ügyészek között és a börtönben.
Idézet
 
 
#1 Bandi 2012-07-27 14:54
Éljen,éljen hurrá!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.