Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elmarad a koronavírus miatt az idei Nova Rock is

A Download után újabb keménykötésű európai fesztivált töröltek: idén a nickelsdorfi Nova Rock is elmarad a koronavírus miatt.

1122novarock

Közleményben jelentette be a Nova Rock szervezőgárdája, hogy 2020-ban nem rendezik meg a fesztivált. A közép-európai térség egyik legrangosabb és legnagyobb rockfesztiválját idén június 10-13-án rendezték volna a megszokott nickelsdorfi Pannonia Fields helyszínen, de a szervezők a koronavírus-járvány és az annak terjedését megakadályozni hivatott kormányzati intézkedések miatt törölték az eseményt.

Az idei Nován olyan bandák léptek volna fel, mint a System Of A Down, a Foo Fighters, a Volbeat, a Seiler und Speer, a Korn, a Disturbed, a The Offspring, a Billy Talent, az August Burns Red, a Battle Beast, a Black Veil Brides, a Gloryhammer, a Heaven Shall Burn, a Hot Water Music, a Motionless In White, a Social Distortion, az Alligatoah, a Dame, a Greeen, a Deichkind, a Bring Me The Horizon, az Alter Bridge, a Steel Panther, a Skillet, a Heilung, az Airbourne, a The Pretty Reckless, a Bush, Edmund, a Mando Diao, a Yungblud, az Eluveitie, a The HU, a The Dead Daisies, Devin Townsend, Seasick Steve, a Beast In Black, a Fire From the Gods, a Boston Manor, az Alien Weaponry, a Black Inhale, a The Weight, a King Nun és a Shvpes.

 

Hozzászólások 

 
#4 revdav11 2020-04-07 07:41
Pedig Instagram alapján a SOAD (legalábbis John) gőzerővel készül a turnéra. Nekem is sikerült jegyet szereznem, ráadásul kiemelt állót. Ugyan már láttam őket 3 éve pont a NovaRock-on, azért eléggé sajnálnám, egyik kedvenc zenekarom 10+ éve.

Fél éve várom a június a SOAD-Deftones duó miatt, utóbbit még nem láttam élőben. Mivel az a Park-ban lenne, ezért annak utólagos pótlására kisebb esélyt látok.
A SOAD-koncertet meg ha eltolják, akkor remélem érvényes lesz a jegy az új koncertre, 1 nap alatt teltházas lett először is, ki tudja, hogy másodszorra lesz-e ekkora mázlim...
Idézet
 
 
#3 rockart 2020-04-07 07:19
Akkor gondolom az egy nappal a nova előtti bécsi Guns N' Roses koncert is megy a levesbe...
Idézet
 
 
#2 RobertThorn 2020-04-07 05:48
A SOAD nagyon nagy kedvenc és még sosem láttam őket élőben, és nagyon örültem, amikor tavaly viszonylag simán sikerült egy nem is annyira rossz helyre szóló jegyet vennem a júniusi Arénás koncertjükre - még akkor is, ha youtube felvételek alapján tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy ők is tipikusan az a zenekar, akiknek az élő teljesítménye (leginkább énekfronton) egy szatyornyi macskaszarral vetekedik, de akkor is látni akartam őket.

De most már könyörögve kérem az illetékeseket, hogy fújják már le végre a teljes turnét (nem értem a lapítást a témát illetően), mert ilyen bizonytalan körülmények között nincs értelme megrendezni, ne csesszünk már ki egymással, küldjék vissza a jegyárat, a zenekar is csücsüljön szépen otthon, az lenne a legmegnyugtatób b mindenki számára. Ezt már rég meg kellett volna lépni.

Aztán majd ha már elült végre ez a szar, majd újraszervezik és kész.
Idézet
 
 
#1 Venomádi 2020-04-06 16:47
Arra leszek kíváncsi, kisebb rendezvények, pl. Desszerték miként képzelték el a nyár végét. Mert hogy végre bedobták a Pentagramot, az kurva jó, de a majdnemhogy biztos elmaradásában keserédes az öröm. Erre a fenti hírre meg egy ideje számítani lehetett.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.