Shock!

május 20.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Elkészült Makó Dávid The Devil’s Trade projektjének lemeze

0428mdMegjelent a HAW frontembere, Makó Dávid önálló lemeze. A The Devil’s Trade projekt nem az énekestől megszokott súlyos, doomos muzsikát rejti, hanem inkább amolyan akusztikus singer/songwriter-cucc.

Egy hosszabb lemezínséges periódus után idén fokozta aktivitását Makó Dávid: az énekes a HAW élén is albumot jelentetett meg Soundtrack Of Our Friendship címmel, most pedig önálló anyaga is kijött Those Miles We Walked Alone címmel. „Mivel semmilyen elvárás, vagy külső tényező nem hajtott, szépen nyugodtan készült el a lemez Sohinál az egri Standing Wave stúdióban. Közben a Testkultúra Műhelyen keresztül találkoztam a Hindmost-os Kollár Szabolccsal, akinek hála testet is ölthetett az anyag. Pár hónappal ezelőtt ennyit tudtam mondani a lemezről, és azóta sem lett jobb a helyzet: a The Devil's Trade minden, ami az eddigi zenekari életem mögött van. Az összes olyan dal, amivel nem tudtam mit kezdeni. Nagyon sokáig nem is törődtem velük, frappánsakat meg végképp nem tudok írni róluk. Nagyon személyes és esendő”, mondja az anyagról Dávid, aki pár hónapja a Shock!-nak is mesélt a projektről.

A lemez meghallgatható és becsületkasszás rendszerben le is tölthető innen. November 13-án Dávid is fellép régi csapatával, a Stereochristtal a Trouble budapesti koncertjén.

 

Hozzászólások 

 
+7 #2 robidog 2014-10-28 15:12
Zseniális lemez!
Idézet
 
 
+10 #1 JigsawJohnny 2014-10-28 11:07
Kellemes kis anyag lett! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.