Shock!

július 07.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elhalasztotta az aktuális turnét és a februári magyar koncertet a Bullet For My Valentine

Későbbi időpontokra tolják a Bullet For My Valentine aktuális turnéjának koncertjeit, köztük a február 13-ára meghirdetett budapesti koncertet is. Új dátum egyelőre nincs.

0622bfmv

Egyelőre meghatározatlan későbbi időpontban rendezik meg a Barba Negrába tervezett Bullet For My Valentine-koncertet. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra is. „Nagyon csalódottan jelentjük be, hogy el kell halasztanunk a hónap végén elindítani tervezett európai turnénkat – tették közzé Matt Tuckék. – Sajnos a különböző országokban tapasztalható korlátozások és problémák miatt nem tudunk elindulni és játszani nektek. Azonban dolgozunk az új dátumokon egy olyan időszakra, amikor a korlátozásoknak már enyhülniük kellene. Szeretnénk a lehető legjobb koncertet adni! Alig várjuk, hogy visszatérhessünk, és hamarosan találkozzunk mindenkivel.”

Aki nem szeretné megvárni a tervezett budapesti koncert új időpontjának bejelentését, a jegyár visszatérítésére is igényt tarthat. Részletek mindennel kapcsolatban itt. A csapat az aktuális, simán csak Bullet For My Valentine című lemezt turnéztatta volna meg a tervek szerint az év elején.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.