Shock!

július 12.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elhalasztják a Sons Of Apollo további turnédátumait a koronavírus-járvány miatt

0304_soaA Sons Of Apollo sajnálattal jelentette be, hogy az elmúlt hetekben kialakult helyzetet mérlegelve úgy döntöttek: nincs más választásuk, mint leállítani a nemrég teltházas németországi koncertekkel indult európai turnéjukat, amely márciusban Budapest mellett többek között Olaszországot, Franciaországot, Spanyolországot, Angliát és Hollandiát is érintette volna. A fellépéseket terv szerint nyárra halasztják, így az eredetileg március 25-re, a Barba Negra Music Clubba tervezett budapesti koncertet is.

A Livesound és a zenekar közleménye: „A zenekar közleményében leírja, hogy a koronavírus-járvány miatt az európai államok kormányai olyan döntéseket hoznak, amelyek rendezvényhelyszínek lezárásával, nagyobb események elhalasztásával és a légiközlekedés korlátozásával járnak, így sem a zenekar, sem a helyi rendezvényszervező partnerek, így a hazai Livesounds Agency sem lehet biztos abban, hogy a tervezett koncertek minden turnéállomáson garantáltan lezajlanak majd. Természetesen senki sem vitatja, hogy ezek az óvintézkedések mindannyiunk, így a koncertlátogatók, a fellépők és a személyzet biztonsága és egészsége érdekében lettek meghozva. A Sons Of Apollo egyetért abban, hogy egy ilyen helyzetben az ember egészsége a legfontosabb, és nem szeretné egészségügyi kockázatoknak kitenni a fellépő zenekarokat, a turnén dolgozó munkatársakat vagy a rajongókat.

Ezen felül a turné szervezőinek a helyzet gazdasági és pénzügyi kockázataira is tekintettel kell lenniük, hiszen ha a tervezett turnéból akár csak néhány állomás is kiesik, az jelentősen csökkentheti a bevételt a tervezetthez képest. Egy amerikai, a tengerentúlról történő költséges beutazást is megszervező zenekar esetében pedig ez a gazdasági kockázat különösen nagy.

Éppen ez a komoly előzetes szervezőmunka magyarázza azt is, hogy a Sons Of Apollo különösen csalódott és letört a most bejelentett elhalasztások kapcsán. A zenészek elkötelezettek atekintetben, hogy amint a helyzet rendeződik, minden elhalasztott koncertet bepótolnak. A budapesti koncertre megváltott jegyek a vásárlás helyén a koncert napjától számított 30 napig visszaválthatók, vagy érvényesek lesznek a később bejelentésre kerülő új időpontban is. A zenekartól VIP csomagot vásárló rajongók pedig a zenekar weboldalán és közösségi média csatornáin tájékozódhatnak majd a visszaváltás módjáról."

 

Hozzászólások 

 
#4 Demeter Zoltán 2020-03-11 07:54
Idézet - Goodbye:
Az egész emberiségnek rossz ez az indokolatlan pánikkeltés. Remélem, azért a Strand fesztivált megtartják.


Semmi indokolatlan nincs benne.
Idézet
 
 
#3 Goodbye 2020-03-05 10:57
Az egész emberiségnek rossz ez az indokolatlan pánikkeltés. Remélem, azért a Strand fesztivált megtartják.
Idézet
 
 
#2 frontiers 2020-03-05 06:56
Én 2 hét múlva utaznék Berlinbe Richard Marx-ra, ott maga a koncert még nincs veszélyben -egyelőre-, de mivel a cégnek ahol dolgozom, elég erős belső szabályzata van, már nem engedi vissza az irodába az Olasz, Kina, Dél Kórea stb... szal' a fertőzött területeken járt kollégákat. Mindenkinek nyilatkoznia kell, mielőtt külföldre megy. Németország egyelőre nincs a listán, de ez bármikor változhat, főleg, miután már Berlinben is van fertőzött. Látatlanban két hét karantént konckáztatnék az utazással bssza+

Asszem rossz év lesz ez a rockereknek...
Idézet
 
 
#1 Petik 2020-03-05 02:41
Sajnos ez csak a kezdet. A legtöbb turnét törölni fogják szerintem aa korona vírus miatt. Most néztem meg a Papa Roachot. Ezt még megtartották. De ne legyen igazam
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.