Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Életjelet ad a csaknem két évtizede feloszlott Wargasm

0927wargasmSokakkal ellentétben nem alakul újjá a bostoni kultthrasher Wargasm, akik 1995 óta nem léteznek, ám azért ők is megünneplik debütáló lemezük, a Why Play Around? megjelenésének negyedszázados jubileumát, méghozzá egy speciális demóválogatással. Az albumnak több mint két évtizede nincs utánnyomása, így a példányok horribilis összegekért cserélnek gazdát a megfelelő fórumokon.

„Akárki is birtokolja a Why Play Around? kiadási jogait, alighanem soha nem fogja újra kihozni a lemezt", mondja az új gyűjteményes anyagról Bob Mayo basszer/énekes. „A dalok fele azonban ezen a demóválogatáson is fent lesz, szóval ezzel méltó módon ünnepeljük meg az évfordulót. Igazság szerint ledöbbentünk tőle, mennyire jól szólnak még ma is ezek a régi kazetták. Egy kis munkánk persze azért volt velük, hiszen az újrakeverés fel sem merülhetett. Így aztán nem is szólnak tökéletesen, de mindenképpen jobb a hangzás, mint az eredeti demókon. A szalagokkal végzett munka visszarepített azokba az időkbe, amikor a thrash még csak alakulgatott, és a kazettacsereberélős underground mozgalom komoly lehetőségeket kínált arra, hogy a zenekarodat az egész világon megismerjék. Nagyon különleges időket éltünk akkor, és nagyon különlegesek ezek a felvételek is. A metal underground történelmének részét jelentik, és állatira örülünk, hogy kihozhatjuk őket ebben a formában."

A demóalbum olyan dalokat rejt majd a Wargasm első négy lemezelőzetes felvételéről, mint a Satan Stole My Lunch Money, a Your Dog's Teeth, a Gasm It vagy a Spirit In Decay.

A Wargasm annak idején, 1985 és 1995 között három stúdióalbumot és egy EP-t jelentetett meg. A tagok rég kikoptak az aktív zenélésből, így további aktivitásokról egyelőre nincs szó, de ki tudja, talán még ahhoz is megjön egyszer a kedvük...

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 ave 2013-09-27 10:43
"Satan Stole My Lunch Money"
LOL ez qrvajó szám cím :D:D:DDD
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.