Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Életet akarunk lehelni ebbe a mai unalmas színtérbe”

1022bmthNagyon megélénkülni látszik a brit Bring Me The Horizon, akik nemrég bemutattak egy új dalt Drown címmel, ezt pedig a héten egy újabb darab követte. A rapper Orifice Vulgatronnal megerősített Don’t Look Down máris eléggé nagy vihart kavart a csapa táborában…

„Megértjük a szenvedélyes reakciókat mindkét irányból a számra”, reagált a zenekar a dal közzététele után kirobbant kommentcunamira. „Nagyon büszkék vagyunk arra, amit alkottunk, de eközben megértjük az emberek összezavarodottságát és pánikját is, amit a nóta meghallgatása után elhatalmasodott rajtuk. A BBC Radio One keresett meg minket, hogy a Drive című filmhez készülő új zenéhez mi is járuljunk hozzá. Ha láttátok a Drive-ot, bizonyára egyetértetek velünk abban, hogy sem bármi a korábbi albumunkról, sem a Drown dal nem passzolt volna a hangulatához. Így aztán az a döntés született, hogy olyan zenét készítünk, amely igazságot szolgáltat annak a lenyűgöző résznek, amit megkaptunk. Megragadtuk az alkalmat, és valami teljesen mást alkossunk, valami olyasmit, amit egyébként nem csinálnánk – nem mintha ez bármit is jelentene, hiszen sosem csináljuk kétszer ugyanazt. Kísérletezünk, változtatunk, kockázatot vállalunk, mert nem akarunk egyformák maradni, és életet akarunk lehelni ebbe a mai unalmas színtérbe. És persze azt is szeretnénk, ha mindenkinek izgatná a fantáziáját, mi jön legközelebb…”

A zenekar következő lemeze valamikor 2015-ben jelenik meg. Legutóbbi munkájuk, a zeneileg komoly újdonságokat hozó Sempiternal jelentős siker volt, csak az Egyesült Államokban több mint 220 ezer példány ment el belőle.

 

Hozzászólások 

 
-1 #2 Trollmagnet 2014-11-02 02:19
a metáldowncore bííítlisze!444! !!négy
Idézet
 
 
+2 #1 James Smith 2014-11-02 02:00
„Életet akarunk lehelni ebbe a mai unalmas színtérbe”

Ez most nem jött össze.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.