Shock!

január 24.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egykori Megadeth gitárost igazolt a majdnem-Trouble

A Megadeth egykori gitárosát, Glen Drovert állítja csatasorba a három egykori Trouble tagot tömörítő The Skull a közeljövőben esedékes koncerteken. Drover természetesen nem egyedüliként felel majd a riffekért és szólókért, hamarosan bejelentik azt is, ki lesz a partnere.

Glen Drover lett az Eric Wagner énekesből, Ron Holzner basszerből és Jeff Olson dobosból álló The Skull egyik szólógitárosa. Mivel a három ex-Trouble arc bandája a klasszikus chicagói doom banda dalait játssza majd, Drover természetesen kap majd egy gitártesót is, de az ő személye egyelőre még nem derült ki. Ericék célja annyi, hogy a Trouble szellemiségében nyomják a rockot, megidézve a múltat, a jelent és a jövőt egyaránt. A dolog nem minden előzmény nélküli, ugyanis Wagner és Olson – az eredeti Trouble basszer Sean McAllisterrel közösen – tavaly már felléptek egy wisconsini fesztiválon egy retro-programmal. A The Skull ugyanakkor nem érinti Eric másik bandája, a Blackfinger ügyeit.

A májusban 43 éves Glen Drover az Eidolon nevű power metal bandában tűnt fel a színtéren, egy rövid ideig játszott King Diamond csapatában is, majd tesójával, a dobos Shawnnal együtt került a Megadethbe az előző évtized derekán. Glen játéka azonban mindössze egy Megadeth lemezen, a 2007-es United Abominationsön volt hallható, mivel családi okok miatt végül otthagyta az intenzíven turnézó csapatot. Azóta tavaly már kiadott egy instrumentális szólólemezt Metalusion címmel.

A The Skull hamarosan koncertezni kezd, és ugyan egyelőre csak az Egyesült Államokban terveznek mozogni, tegyük össze a kezeinket, hátha…

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.