Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egyelőre még hezitál a Rush

0625rushMég nem döntött a Rush a 2015-ös menetrendről. Egyelőre úgy fest, a zenekar mindenképpen turnézni fog jövőre, és csak utána ugranak neki a következő nagylemeznek.

„Még mindig folynak a megbeszélések”, mondta Geddy Lee basszer/énekes a Rolling Stone-nak. „Mindenkinek más elképzelése van arról, miként szeretné tölteni a következő néhány évet, szóval egyelőre nem hoztunk döntést. Én készen állok a turnéra, és boldogan játszom, ha mindenki egyetért benne. Szerintem a következő pár hónap során eldől, hogy csinálunk-e valamit vagy sem.”

A 2012-es Clockwork Angels utódja ugyanakkor az elmondottak alapján biztosan nem jelenik meg jövőre. „Szerintem először turnézni fogunk”, vélekedett Lee. „De nem tagadom, nagyon ott motoszkál bennem, hogy egyszerűen csak játsszunk, és vegyük fel. Szeretnék készíteni egy új lemezt, de nem tudom, a többiek miként állnak ehhez. Azt tudom, hogy Alex Lifeson szintén készen állna a dalszerzésre. De mi mindent együtt döntünk el, és mindenki nagyon élvezi a pihenést is. Egyelőre még nem érezzük úgy, hogy nagyon sok idő telt volna el a legutóbbi, Kansas Cityben adott koncertünk óta, szóval kicsit úgy állunk hozzá, hogy biztos, hogy máris el kell döntenünk, mikor folytatjuk? De azért lassan kisütjük majd, mi legyen…”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 pumpika666 2014-11-19 14:28
lennénk is max 2ezren :(
iszonyat irritáló, hogy egy ilyen kaliberű zkart senki sem ismer itthon. okés, nem nyomatták őket anno a láger-rádióban anno(pedig egy tom sawyer simán befért volna a 6785ik gyöngyhajú hány helyett...és még hány ilyen zkar van), sem máshol a hazai médiában.
Idézet
 
 
+9 #1 bogar 2014-11-17 19:36
Mondjuk elmehetnének egy olyan turnéra, ami kapcsán csak olyan helyekre mennének, ahol még nem jártak. Esetleg tippet is tudnék adni, hogy hová! Van egy kis ország Európa közepén! ;-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.