Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egyedül viszi tovább a Delaint Martijn Westerholt

Szétrobbant a Delain felállása. Martijn Westerholt billentyűs egyedül maradt a fedélzeten, és projektformában folytatja a csapatot.

0930delain

A jelenlegi formában bizonyosan annyi a Delainnek. „Az elmúlt nagyjából egy évben már nem működött úgy a zenekari munka, mint azelőtt”, írta a közösségi médiafelületeken Martijn Westerholt billentyűs, a csapat zenei agya. „Néhányan közülünk nem voltak elégedettek a jelenlegi szerepükkel. Mindannyian nagyon komolyan próbálkoztunk megoldást találni erre a helyzetre több mint egy éven át, de sajnos nem tudtunk rálelni. Ennek eredményeként mindannyian a saját utunkra indulunk, és mindenki megpróbálja elérni a saját céljait.”

Westerholt sajnálatát fejezi ki, amiért így alakult, de minden jót kíván eddigi társainak, Charlotte Wessels énekesnőnek, Timo Somers gitárosnak, Otto Schimmelpenninck van der Oije basszusgitárosnak és Joey de Boer dobosnak. „Ezzel együtt ugyanakkor a Delain folytatódik”, írja. „A többiek úgy döntöttek, másfelé indulnak, én viszont úgy határoztam, életben tartom a zenekart, és írom a zenét a csapatnak, mint eddig is. 2002-ben projektként indítottam a Delaint, és a következő lemezre ismét projektformában hozom majd vissza, különleges vendégekkel. Most úgy tűnik, sok ismerős tér majd vissza, hogy folytassa velem az utazást.”

A miértekről a csapat többi tagja sem kívánt konkrétan nyilatkozni, de egyikük sem hagy fel az aktív zenéléssel. A Delain legutóbbi nagylemeze egy évvel ezelőtt jött ki Apocalypse & Chill címmel.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Gyuszi 2021-02-16 10:18
Charlotte nélkül nehéz lesz. (Esetleg meghívhatná Anneke van Giersbergent, ha ő nem unja a szólóprojektezé st, ugyanis a VUUR le lett jegelve).
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.