Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Egyedül viselem a felelősséget, ha a zene nem felel meg a közönség elvárásainak”

Make It Count címmel második szólóalbumát jelenteti meg tavasszal Ronnie Atkins, amelyről most a címadó dal is nyilvános. A Pretty Maids frontembere előrehaladott tüdőrákos megbetegedéssel küzd.

0823ronnie

Március 18-án jelenik meg Ronnie Atkins második önálló nagylemeze, a tavalyi One Shot folytatása. Az album a Make It Count címet kapta. „Pontosan ugyanazt a receptet követtem nagyszerű zenésztársaimmal, hiszen a diagnózisom miatt kicsit most is úgy érzem, hogy versenyt futok az idővel" – mondja a gyógyíthatatlan tüdőrákban szenvedő, 57 éves énekes, aki újfent a Pretty Maidsből is ismert multihangszeres dalszerző/producer, Chris Laney segítségével rakta össze a dalokat. Maga a zene pedig ismét dallamosabb, könnyedebb csapásvonalon mozog. „Nagyszerű, hogy senkivel sem kell olyasmiken vitatkoznom, vajon túl popos vagy pehelysúlyú-e a végeredmény. Teszem a dolgom, mert nekem így tetszik, a saját főnököm vagyok ezeknél a lemezeknél, és persze akkor is egyedül viselem a felelősséget, ha a zene nem felel meg a közönség elvárásainak. De életem ebben a szakaszában akkor is ezt szeretném csinálni, és meggyőződésem: a Make It Count egy nagyszerű melodikus rocklemez, így aztán remélem, hogy a rajongóknak sem okoz majd csalódást."

ronnieatkins_cAz albumon az alábbi szerzemények kapnak helyet:

01. I've Hurt Myself (By Hurting You)
02. Unsung Heroes
03. Rising Tide
04. Remain To Remind Me
05. The Tracks We Leave Behind
06. All I Ask Of You
07. Grace
08. Let Love Lead The Way
09. Blood Cries Out
10. Easier To Leave (Than Being Left Behind)
11. Fallen
12. Make It Count

A közreműködők listáján Atkins éa Laney mellett Allan Sørensen dobost, Pontus Egberg basszert és Morten Sandager billentyűst találjuk, de vendégként felbukkan az anyagon Linnéa Vikström Egg, John Berg, Oliver Hartmann, Pontus Norgren és Anders Ringman is. Az Unsung Heroes és a Rising Tide már ismert, most a Make It Count is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.