Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy hónappal a FEZEN után, Borbás Robi borítójával érkezik az új Soilwork

0527soilworkcAugusztus 28-án, vagyis szűk egy hónappal a banda FEZEN-es fellépése után kerül a boltokba a Soilwork új nagylemeze, a The Ride Majestic. Björn Stridék Jens Bogren producerkedése mellett készítették el a legutóbbi, dupla The Living Infinite folytatását.

Nemrég egy Beyond The Infinite című EP-vel és egy Live In The Heart Of Helsinki című DVD-vel zárta le a 2013-as The Living Infinite album periódusát a svéd Soilwork. A zenekar hamarosan új nagylemezzel is jelentkezik, és a The Ride Majestic című lemez egyik érdekessége, hogy az elismert magyar grafikus-tetováló, Borbás Róbert készítette a borítóját. „Épp az utolsó simításokat végezzük a lemezen, és csak annyit mondhatunk: nagyon erőteljes lesz”, mondja az albumról Speed. „Mindenképpen onnan folytatjuk, ahol a The Living Infinite-en abbahagytuk, de kicsit sötétebb, atmoszférikusabb, sőt, majdhogynem himnikus a lemez, és akad rajta néhány tényleg nagyon érdekes húzás. Alig várom, hogy élőben is játszhassuk ezeket az epikus témákat!”

A Soilwork a bejelentés örömére közzétette a Nightwish-fronténekesnő Floor Jansennel közös Let This River Flow videóját az élő DVD-ről, július 30-án pedig ismét Magyarországon, a FEZEN-en játszanak. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.