Shock!

május 21.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy hónapot csúszik a Def Leppard új koncertanyaga, de itt van róla a Run Riot felvétele

defleppard_cGrandiózus koncertanyaggal jelentkezik május végén a Def Leppard. A London To Vegasról most megtekinthető a Run Riot felvétele.

Évek óta nem pörgött úgy a Def Leppard neve, mint mostanság, hiszen a csapat nyáron elvileg a Mötley Crüe és a Poison társaságában indulna észak-amerikai stadionturnéra, és a koncertsorozatra már most több mint egymillió belépőt értékesítettek. Noha hivatalosan egyelőre nincs változás a menetrendben, a mostani állás szerint kívülről nézve nem igazán tűnik valószínűnek, hogy a turné a tervek szerint lemehetne, és ugyanígy a koncertsorozat kezdete elé időzített Def Leppard-koncertanyag is csúszik: az eredeti április 24-ei megjelenés helyett csak május 29-én kerül majd a boltokba.

A dupla London To Vegas két koncert felvételét rejti. A Hysteria At The O2-t 2018 decemberében vették fel a londoni O2 Arenában, a Hits Vegast pedig 2019 derekán, a Las Vegasban tartott rezidenciabulik alkalmával rögzítették. A Rocket teljes felvétele, illetve egy előzetes után máris megtekinthető a kiadványról a Run Riot. A DVD az Eagle Rock gondozásában érkezik. További részletek és paraméterek később.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.