Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy harmadik Killswitch Engage tag is turnéra indul a Times Of Grace-szel

Megszilárdulni látszik a Times Of Grace projekt turnéfelállása: a Killswitch Engage gitáros Adam Dutkiewicz és a banda első énekese, Jesse Leach egy harmadik KSE-s arccal, Joel Stroetzel gitárossal egészülnek majd ki a színpadon, a basszusgitáros Daniel Struble, a dobos pedig Dan Gluszak lesz majd.

Joel Stroetzel csatlakozása természetszerűen adta magát. Habár a január 18-án megjelent The Hymn Of A Broken Man lemez minden hangszeres részét Adam D. játszotta fel, a Killswitch Engage másik gitárosa már kisegítette a Times Of Grace-t tavaly év végén, amikor speciális akusztikus felvételeket rögzítettek. Ezeket az anyagokat az iTunes-on keresztül terjesztik majd a későbbiekben. Daniel Struble elsősorban frontemberként ismert, hiszen korábban a Roadrunnernél dolgozó egykori illinoisi nu metal csapatban, a Five Pointe O-ban énekelt. Dan Gluszak azelőtt az Envy On The Coast nevű csapat dobosaként teljesített szolgálatot.

„Megtiszteltetés számomra, hogy ilyen kiváló emberekkel, megbízható zenészekkel dolgozhatok. Máris érzem, ahogy kialakult közöttünk az összhang, ami rendkívül izgalmas. Tényleg nagyon szerencsés vagyok", mondta Jesse Leach a turnécsapat összeállása kapcsán.

A Times Of Grace amerikai turnéja február 1-jén kezdődik Baltimore-ban, és február 27-én ér véget Bostonban. Dutkiewiczék vendégei a Straight Line Stitch és a War Of Ages lesznek. Arra a pikáns kérdésre egyelőre nincs válasz, hogy Adamék vajon csak a The Hymn Of A Broken Man lemez dalait játsszák-e, vagy netán egy-egy Alive Or Just Breathing-es dal is elfér majd ezek mellett a koncertprogramban...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.