Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egész pályafutása legváltozatosabb lemezén dolgozik a Killswitch Engage

Már a stúdióban dolgozik új nagylemezén a massachusettsi Killswitch Engage. Az album a tervek szerint valamikor 2016 elején jelenik meg, és a zenekar egész karrierje eddigi legváltozatosabb munkájának ígéri.

„Eltelt már egy kis idő, mióta nem jelentkeztünk, de senki se féljen, nagyon jól haladunk az új albummal!”, tette közzé a Facebookon a napokban a Killswitch Engage. „Ha minden megfelelően halad, ősz végére, tél elejére el is készülünk vele. Eddig minden egyes dal saját életet él, és mindegyiknek más stílusa van, szóval az eddigi legváltozatosabb albumunknak ígérkezik ez a mostani. Köszönjük mindnyájatok türelmét, de egyszerűen csak biztosak szeretnénk lenni abban, hogy ez a lemez tényleg a lehetséges legjobb lesz. Ennek érdekében csakis vért, verítéket és könnyeket, illetve még némi további vért teszünk bele, és alig várjuk, hogy végre ti is hallhassátok!”

A banda egy Strength Of The Mind című új dalt már egyébként játszott pár nyári fellépésen, egy amerikai koncertfelvételen alább meg is lehet hallgatni ezt.

A zenekar legutóbbi albuma, a Disarm The Descent 2013-ban jelent meg, és az eredeti frontember, Jesse Leach visszatérését jelentette a zenekarba. A lemez komoly sikernek számított világszerte: 48 ezer példányban kelt el a megjelenés hetében az Egyesült Államokban, ami a Billboard Top 200 hetedik helyére volt elegendő, de szintén Top 10-es lett Ausztráliában, illetve Finnországban (6., illetve 8. hely), és a zenekar pályafutása során először a brit Top 20-ba is bejutott, egészen pontosan a 15. helyen.

 

Hozzászólások 

 
+6 #2 cápaidomár 2015-09-28 12:51
Az egyik új hullámos csapat a néhány közül, akiket tényleg jónak tartok, és képesek rendesen dalokat írni.
Idézet
 
 
+6 #1 Newkid 2015-09-28 11:43
Végre egy jó hír. Egyik kedvenc zenekarom. Ez az új nóta meg elég ütős. Várom nagyon.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.