Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Dús hangszerelésű, ragályosan fogós melódiákkal felvértezett dalok gyűjteménye ez a lemez”

0513psaPénteken új albummal jelentkezik a Pattern-Seeking Animals. Ted Leonardék lemezéről két szerzeményt is meg lehet hallgatni.

Május 15-én második nagylemezét jelenteti meg az InsideOutnál a Pattern-Seeking Animals. A zenekar tagjai Ted Leonard énekes/gitáros (Enchant, Spock's Beard), Jimmy Keegan dobos (ex-Spock's Beard), Dave Meros basszer (Spock's Beard) és John Boegehold billentyűs (aki külsős dalszerzőként szintén rendszeresen dolgozik a Spock's Bearddel). A Prehensile Tales című lemez mindössze hat dalt rejt, ám ezek közül a leghosszabb 17 perc fölötti.

„Dús hangszerelésű, ragályosan fogós melódiákkal felvértezett dalok gyűjteménye ez a lemez", mondja Leonard. „Mármint TÉNYLEG ragályosan. Bizonyos sorok abba a kategóriába tartoznak, amelyekkel együtt fekszem és kelek." „Azonnal megkezdtem a dalszerzést az első lemez munkálatainak befejezése után", így Boegehold. „Kicsit változtatni akartam a korábban alkalmazott dalszerzési módszeren, patternseekinganimals_cígy újabb zenei hatások felé tapogatóztam, de közben persze nem akartam nagyon eltávolodni a zenekarra jellemző általános hangulattól sem."

A dallista az alábbi:

01. Raining Hard In Heaven
02. Here In My Autumn
03. Elegant Vampires
04. Why Don't We Run
05. Lifeboat
06. Soon But Not Today

Két számot máris meg lehet hallgatni a pénteki megjelenés előtt. A zenekar viszonylag gyorsan összehozta a kettes nagylemezt, hiszen a debüt mindössze tavaly nyáron került a boltokba.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.