Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Doomot hoz a november Eric Wagneréktől

0808theskullNovemberben jelenik meg a The Skull első nagylemeze. A csapatban a Trouble három egykori tagja zenél, köztük Eric Wagner frontember is.

„A lemez kész, zene és borítók a gyárban, készülnek a bakelitek és a CD-k. November doomot hoz!”, áll a zenekar nyilatkozatában. A banda kétgitáros felállásban rögzítette az albumot, miután Eric Wagner énekes, Ron Holzner basszusgitáros, Jeff Olson dobos és Lothar Keller gitáros mellett végül a Pentagramból ismert Matt Goldsborough személyében találta meg a fix ötödik embert (pár hétig egy negyedik ex-Trouble-tag, Chuck Robinson is gitározott velük, de ő végül távozott).

A banda tavasszal két dalt is bemutatott, amelyeket a közelmúltban rögzítettek Billy Anderson producerrel, a Neurosis és a Melvins korábbi munkatársával. Ezek közül azonban csak az egyik friss, új szerzemény, amely a Sometime Yesterday Mourning címre hallgat, a másik egy ősrégi Trouble téma újrafazonírozott változata: a The Last Judgement annak idején az 1983-as Metal Massacre IV válogatáson jelent meg, mint a csapat első hivatalos felvétele.

Eric Wagner másik új bandája, a Blackfinger januárban megjelent albumáról itt olvashatsz, és közben persze a Kyle Thomasszal felálló Trouble is megkezdte a munkát a tavalyi The Distortion Field folytatásán.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 chris576 2014-08-09 18:54
A Blackfinger album is odabasz, de ez még annál is ütősebbnek ígérkezik!
Idézet
 
 
+2 #1 béla 2014-08-09 16:07
Na pontosan ez az énekhang hiányzik a legutolsó Trouble lemezről:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.