Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dögös szőkére cserélte a dögös szőkét Alice Cooper

0614nitaMár nem tart Alice Cooperrel a Mötley Crüe búcsúturnéjára a dekoratív kinézetű szőke gitáros, a görög származású Orianthi Panagaris. A veterán énekes ugyanakkor a jelek szerint rákattant a női zenésztársakra, ugyanis az utód egy másik dekoratív szőke hölgyemény a The Iron Maidensből és a Femme Fatale-ből ismert Nita Strauss személyében.

Nita Strauss (a képen) lett Alice Cooper zenekarának harmadik gitárosa Ryan Roxie és Tommy Henriksen mellett, miután az énekes – ismeretlen okokból – megvált Orianthi Panagaristól, aki az utóbbi években domborított a csapatban. A döntés azért lehet meglepő, mert Orianthi már viszonylag ismert figurának számít a tengerentúlon, és Alice-re a nyáron hosszú évek óta a leggrandiózusabb turné vár Észak-Amerikában, hiszen ő lesz a Mötley Crüe búcsúturnéjának speciális vendége. A turnébanda további két tagja egyébként a régi társ, Chuck Garric basszer, illetve Glen Sobel dobos.

Alice menet közben már teljes egészében elkészítette Bob Ezrin felügyelete alatt azt a feldolgozáslemezt, amin elég sok ideje megy az agyalás meg a munka a háttérben. Még mindig nem tudni, pontosan milyen számokat értelmezett át az anyagra Cooper, de The Doors, Jimi Hendrix, John Lennon és The Who biztosan van köztük, és bizonyos elképzelések szerint négy-öt újonnan írt saját szerzemény is felkerül rá, méghozzá a feldolgozások stílusában és hangulatában. Alice egyébként a hónap elején adta ki új DVD-jét, a hosszú pályafutását bemutató Super Duper Alice Coopert.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 garfield 2014-06-16 13:35
A ronda gitáros csajokkal mi lesz? ez rasszizmus.
Idézet
 
 
+2 #1 Sev 2014-06-14 18:21
Orianthi Richie Sambora mellett virit ujabban, lehetdeges nem csak gitaroskent, es mivel Sambora turnezik iden, vele tart.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.