Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dobos nélkül maradtak Maynard James Keenanék

Tizenhárom év után kilépett az A Perfect Circle-ből Josh Freese dobos, és twitteres közlése szerint nem is akar visszatérni a Billy Howerdel gitáros, illetve a Tool frontember Maynard James Keenan nevével fémjelzett formációba. A zenekar idén mindössze egy koncertet ad, de 2013-ra komolyabb aktivitásokat terveznek.

Freese nem indokolta döntését, de azt világossá tette, hogy döntése végleges, és elnézést kér mindazoktól, akiknek távozása kellemetlenségeket okoz a beütemezett bulikkal kapcsolatban. A zenekar idén mindössze egy koncertet ad december 29-én, a Las Vegas-i Planet Hollywoodban, de már biztos, hogy jövőre ott lesznek az ausztráliai Soundwave fesztiválturnén, amely február 23-án startol Brisbane-ben.

Az A Perfect Circle utoljára tavaly nyáron turnézott Amerikában, előzőleg mindössze egy ötállomásos minikört futottak le a megelőző hat év folyamán. A banda felállásában Maynard, Billy és Freese mellett a korábbi Smashing Pumpkins gitáros James Iha és Matt McJunkins basszer zenélt. Jelenleg lemezszerződésük sincs, utoljára 2004-ben jelentkeztek albummal Emotive címmel, és ugyan Howerdel időről időre ígérget egy következő anyagot, ennek egyelőre semmi jele.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.