Shock!

július 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

DiGiorgio is beszállt Karyn Crisis és Minnemann mellé

Egészen brutális all-star felállásban jelenik meg az Olaszországból elszármazott Ephel Duath tavaszra esedékes EP-je: Davide Tiso gitáros/főnök társai Karyn Crisis énekes, Steve DiGiorgio basszusgitáros és Marco Minnemann dobos lesznek a kiadványon, amely az Agonia Records gondozásában jelenik majd meg.

Az olasz Davide Tiso vezette, de már egy ideje az Egyesült Államokban működő, a hardcore/punkos elemeket progresszív rockkal, jazzes beütésekkel és még ki tudja, mi minden egyébbel ötvöző avantgarde metalosok élére idén került a hamarosan szólólemezzel jelentkező Karyn Crisis, ám a felállás tovább durvult. Azt eddig is tudtuk, hogy a Mike Portnoy távozása után a Dream Theaternél is felmerült Marco Minnemann dobol majd a következő anyagon, Steve DiGiorgio basszusgitár-zseni (Death, Sadus, Testament, Sebastian Bach satöbbi) csatlakozása azonban új fejlemény, és vélhetően még több potenciális rajongó fejét fordítja majd a banda felé.

Az új Ephel Duath EP felvételi munkálatai januárban kezdődnek az oaklandi Sharkbyte-ban, a keverést pedig maga Erik Rutan végzi majd a floridai Manában.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.