Shock!

január 16.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

DiGiorgio is beszállt Karyn Crisis és Minnemann mellé

Egészen brutális all-star felállásban jelenik meg az Olaszországból elszármazott Ephel Duath tavaszra esedékes EP-je: Davide Tiso gitáros/főnök társai Karyn Crisis énekes, Steve DiGiorgio basszusgitáros és Marco Minnemann dobos lesznek a kiadványon, amely az Agonia Records gondozásában jelenik majd meg.

Az olasz Davide Tiso vezette, de már egy ideje az Egyesült Államokban működő, a hardcore/punkos elemeket progresszív rockkal, jazzes beütésekkel és még ki tudja, mi minden egyébbel ötvöző avantgarde metalosok élére idén került a hamarosan szólólemezzel jelentkező Karyn Crisis, ám a felállás tovább durvult. Azt eddig is tudtuk, hogy a Mike Portnoy távozása után a Dream Theaternél is felmerült Marco Minnemann dobol majd a következő anyagon, Steve DiGiorgio basszusgitár-zseni (Death, Sadus, Testament, Sebastian Bach satöbbi) csatlakozása azonban új fejlemény, és vélhetően még több potenciális rajongó fejét fordítja majd a banda felé.

Az új Ephel Duath EP felvételi munkálatai januárban kezdődnek az oaklandi Sharkbyte-ban, a keverést pedig maga Erik Rutan végzi majd a floridai Manában.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.