Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Devil’s Highway: egy zenekarban Thomas, Santolla, Brunson és DiGiorgio

0915dhDevil’s Highway névre hallgat az az új szupergroup, amit pár nehézsúlyú New Orleans-i arc hozott össze néhány extrém metalos vonalról ismert figurával. A formációtól máris meghallgatható egy dal, amelyet hamarosan egy teljes nagylemez is követ.

Kyle Thomas énekes (jelenleg Trouble, korábban Exhorder, Floodgate, Alabama Thunderpussy), Ralph Santolla gitáros (többek között Deicide, Obituary, Death, Millenium, Sebastian Bach), Steve DiGiorgio basszer (meg sem próbáljuk felsorolni, de jelenleg főállásban Testament), Matt Brunson gitáros (Crowbar) és Tony Laureano dobos (Nile, Dimmu Borgir) alkotja a frissen létrejött Devil’s Highway zenekart, amely jelenleg éppen debütáló anyagát rögzíti New Orleansben. A felvételekkel előreláthatólag decemberben végeznek, az album pedig valamikor 2015 elején jöhet ki egy még meg nem nevezett kiadónál.

Maga a zene az ígéretek szerint klasszikus hard rock/metal vonalon mozog, viszonyítási pontként a Black Sabbath, az Alice In Chains, a korai Scorpions és Ozzy Osbourne szólómunkásságának első időszaka szerepel a bemutatkozó sajtónyilatkozatban. A zenekar rendkívül komoly hangszeres teljesítményeket és dalszerzői munkát ígér, kíváncsian várjuk… Thomasszal mindenesetre addig Budapesten is lehet majd találkozni november 13-án, a Trouble élén.

 

Hozzászólások 

 
#1 NOLA 2014-09-16 11:50
Kiváncsi vagyok, ebbol mi fog kisulni.
Ez a dal annyira még nem baszott pofán.
Viszont a november 13,, KOTELEZO!!! :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.