Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

DeMaio szerint csak az újságírók találták ki, hogy a Manowar búcsúturnéra indul

Ismét megerősítette Joey DeMaio, a Manowar főnöke, hogy a zenekar nem vonul vissza a The Final Battle turné után. A basszer ezúttal az újságírókat tette felelőssé, amiért a körút búcsúként került be a köztudatba…

0409manowar6

Nemrég Berlinben mi is megnéztük a Manowar The Final Battle búcsúturnéját, amelyről a zenekar most már következetesen azt hangoztatja: valójában sosem szánták finálénak. Sőt, a bolgár Z Rock Radiónak adott interjújában Joey DeMaio még ennél is továbbment, és már egyenesen a média felelősségeként beszélt arról, hogy ez terjedt el a turnéról… „Köszönöm, köszönöm, köszönöm, hogy megkérdezted ezt”, fogalmazott a basszer. „Senkit sem szeretnék megsérteni, de bizonyos újságírók sajnos kitalálják az áhított sztorijukat, ha nem kapják meg azt. Úgy érzik, hogy valami hűha-dologgal kell előrukkolniuk, és akkor majd fogynak a magazinjaik. Értem ezt, hiszen azzal keresik a pénzüket, amit írnak, a fotósok pedig szintén a maguk hűha-fotóikkal. Én viszont nagyon védem a rajongóinkat az ilyesmivel szemben, és amikor egyesek olyan szarságokat írnak le, amelyek érintik a táborunkat, és problémákat okoznak nekik, dühös leszek.”

Joey szerint pusztán arról van szó, hogy egy rockoperán dolgozik most már néhány éve, és ennek véglegesítéséhez nyugalomra van szüksége. „Mint bejelentettük, szünetet fogunk tartani. Szó szerint azt mondtam: egy időre elköszönünk. Ezt aztán valahogy összekavarták, és világszerte úgy hozták le, hogy feloszlik a zenekar és visszavonulunk, a Manowarnak vége. Nyilván a The Final Battle elnevezés sem segített, és csak olajat jelentett a tűzre… De itt a válasz: a zenekar létezik. Igen, szünetet tartunk, mert be kell ezt fejeznem. Olyan különleges projektről beszélünk, amely roppant közel áll a szívemhez és sok más emberéhez is. De nem, nem vonulunk vissza. Fiatal vagyok még a nyugdíjhoz. Olyan vagyok, mint Pán Péter: kisfiú egy férfi testében. Fejben még mindig 15 éves vagyok.”

DeMaio szavai azért furcsák, mert a Manowar eredeti közleményében természetesen szó sem volt olyasmiről, hogy csak egy időre köszönnének el, ráadásul a szöveget a jelek szerint nemcsak az újságírók tálalták tévesen, hanem szegény Eric Adams énekes is totálisan félreértette

 

Hozzászólások 

 
#4 Montsegur 2019-06-04 14:10
Valószínűleg lezajlott egy beszélgetés Joey és a könyvelő között...

Könyvelő: -Joey, ennyi pénz nem lesz elég az eddigi életszínvonalra , vissza kell mennetek koncertezni!
- Nem!
- De.
Idézet
 
 
#3 shmonsta 2019-06-04 13:29
2016:

"Üzenet minden Manowarriornak!

A The Gods And Kings turné mérföldkõ volt a pályafutásunkba n. A színpad, a hangzás, a videó és ti, a rajongóink, csodásak voltatok.

Egy ilyen fantasztikus turnét követõen világos, hogy legközelebb valami még nagyobbat kell összehoznunk, olyat, ami túlmutat mindenen, amit valaha csináltunk, amivel minden egyes Manowarrior álma valóra válik. Akkor jön el a meghatározó pillanat, hogy köszönetet mondjunk és búcsút vegyünk!

A The Final Battle Németországban indul majd és eljutunk mindenhova a világon, hogy elbúcsúzzunk tõletek.

If you know Metal
you know MANOWAR
If you know MANOWAR
you know Metal!

Mindazok, akik csatlakoznak hozzánk ezen a turnén, lesz egy örök emlékük, egy olyan bandát látva, amelyik vérét, szívét, lelkét és pályafutása minden pillanatát a True Heavy Metalnak szentelte.

Minden Manowarriort felhívunk arra, hogy készüljön fel, majd pedig csatlakozzon hozzánk a The Final Battle turnén!"
Idézet
 
 
#2 Xanadu 2019-06-03 18:26
"Fejben még mindig 15 éves vagyok."

Na, itt a megfejtés! :D
Idézet
 
 
#1 Tibesz 2019-06-03 16:07
Mondjuk érthető, mennyire nem lenne már metálos azt mondan, hogy. "Annyira jól érezzük magunkat és olyan sok pénzt keresünk ezzel, hogy inkább nem oszlunk fel."
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.