Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Decemberben folytatódhat Randy Blythe ügye

Randy Blythe prágai kényszerpihenője után ősszel ismét beindul a Lamb Of God gépezete. A richmondi metalosok augusztusban már adtak két koncertet a Slipknot által szervezett Knotfesteken, október végétől pedig rendes amerikai turnéra indulnak az In Flames vendégeskedésével, de a bulikon a Hatebreed és a Hellyeah is felbukkan majd.

A Lamb Of God egy teljes amerikai turnét volt kénytelen augusztusban lemondani az énekes Randy Blythe prágai letartóztatása miatt, október 30-ától azonban ismét beindul a Resolution című nagy sikerű új albumot támogató gépezet. A zenekar újraszervezett körútja az arizonai Phoenixben indul több brutálisan jó előzenekarral: a svéd In Flames és a brit Sylosis minden koncerten ott lesznek, emellett a csomagot november 19-éig a Hatebreed legénysége is erősíti, akiket azután a Hellyeah vált majd az úton.

A Blythe ellen folyó büntetőeljárás bizonyos vonatkozásai miatt a turné kizárólag az Egyesült Államokat érinti, a Lamb Of God egyelőre még Kanadába sem tud átruccanni. Az énekes ügye a mostani állás szerint decemberben folytatódhat Prágában további meghallgatással.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.