Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

De La Tierra: új dal Andreas Kisser latino szupergroupjától

Distintos címmel mutatta be legújabb videóját a De La Tierra. A latin-amerikai szupergroupban a Sepultura gitárosát, Andreas Kissert is ott találjuk.

1004delatierra

Éppen harmadik nagylemezéhez gyűjti a dalokat a De La Tierra zenekar, akik elsősorban a latin-amerikai piacra koncentrálnak, és a helyi színtér nagyágyúit találjuk a felállásban is: Andreas Kisser gitárost (Sepultura), Andres Gimenez énekes/gitárost (A.N.I.M.A.L.), Alex Gonzalez dobost (Maná) és Harold Hopkins basszert (Puya). Utóbbi Sr. Flavio (Los Fabulosos Cadillacs) helyére érkezett néhány évvel ezelőtt. A zenekar máris bemutatta a Distintos című szerzeményt a majdani albumról: utóbbi felvételei a mostani tervek szerint jövő februárban indulhatnak.

 

Hozzászólások 

 
#2 RobertThorn 2020-10-07 08:20
Amíg a gitárintro volt, addig tetszett. Utána se annyira rossz, de pár gitárfutamon kívül semmi igazán emlékezetes nincs benne. És az énekes is elég halovány teljesítményt nyújt. Mintha valahogy ez az egész rockos körítés lekorlátozná Andreast, hogy kiteljesedjen.

Sokkal inkább érdekelne Andreastól egy totál tradicionális latin/folk lemez, teli hagyományos hangszerrel, egy minőségi boszorkányos énekesnőhanggal . Na arra befizetnék. Csak mert Andreasban lazán megvan a potenciál, hogy tudjon olyat is.
Idézet
 
 
#1 Equinox 2020-10-05 19:50
Nem számítottam akusztikus számra, teljesen újszerű érzés volt Kisseréktől ezt hallani. Groove metalra számítottam, thrash vagy nu-metal kilengéssel.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.