Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dave Lombardo a Testament új dobosa

Gene Hoglan távozása után ismét Dave Lombardót ültette a dobszék mögé a Testament. A Slayer korábbi ütőse a ’90-es évek végén már játszott egy rövid ideig a zenekarban.

0302testament

Pár héttel ezelőtt távozott a Testament soraiból Gene Hoglan dobos. A zenekar nem okozott különösebben nagy meglepetést az utód kiválasztásával, hiszen a dolog adta magát, ugyanakkor alighanem mindenki elégedett lehet a döntéssel, hiszen kétségtelenül a komplett thrash műfaj legnagyobb nevére, Dave Lombardóra esett a választásuk. A Slayer és a Grip Inc. egykori, illetve a Suicidal Tendencies jelenlegi ütőse az 1999-es The Gathering lemez idején már játszott egy rövid ideig a csapatban.

„Magától értetődő lesz, amit mondok: meglehetősen lelkesek vagyunk, hogy ismét üdvözölhetjük Dave-et a Testamentben – mondja Chuck Billy énekes. – Roppant izgatottan várjuk, hogy újra egy színpadon álljunk vele. Dave mérhetetlen erőt hozott magával, amikor annak idején csatlakozott hozzánk a The Gathering lemezre, és extázisban figyeljük mi is, milyen új ízeket hoz majd vissza most a Testamentbe.” „Dave csatlakozásától úgy érezzük magunkat, hogy ott vesszük fel a fonalat, ahol amolyan befejezetlen ügyként elejtettük – így Eric Peterson gitáros. – Minden rosszban van valami jó, így aztán magasra tartott ördögvillával ünnepeljük ismét, hogy újra vele dolgozhatunk.” „Régóta várt újraegyesülés ez, aminek így kellett történnie – teszi hozzá Lombardo. – Annak idején igazi thrash-mesterművet alkottunk közösen, és nincsenek kétségeim, a zenei összhang épp úgy meglesz, mint akkor. Imádom a Testament családot, és őszinte izgalommal csatlakozom hozzájuk ismét. Vár rám a színtiszta brutalitás!”

Egyelőre nem tudni, hogy mennyiben érinti Dave Suicidal Tendenciesben betöltött pozícióját a Testamenthez történt csatlakozás, azonban annyi már bizonyos, hogy a dobos áprilisban debütál náluk az amerikai The Bay Strikes Back turné keretében. A zenekar nyáron Európába is átjön, hozzánk legközelebb Pozsonyban lehet megnézni őket július 12-én, ahol a Sepultura, az Exodus, a Death Angel és a Heathen is csatlakozik a főattrakcióhoz. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#6 suizidium 2022-03-02 19:03
11 evesen a Demonic kazival osmertem meg oket.
Distorted Lives. Hatigen. De a Gathering tenyleg a legjobb cuccuk.
Sewn Shut Eyes. Sulyos eset. Dave rules.
Idézet
 
 
#5 queensryche999 2022-03-02 17:54
Emlékszem, a The Gathering egy más szint volt, pedig én speciel még másolt kazettán ismerkedtem meg vele. Egyszerűen a mezőny felett repült: totál saját liga.
Idézet
 
 
#4 Kovacs Ervin 2022-03-02 14:45
Louie Clemente nem tudna most se jatszani huzos ideig, anno is csak azert kerult ki a bandabol, gondolok az ujjaalakulas utani idore, mert valami izuleti problemai voltak, kez/labfajasai, nem tudott ledobolni egy komplett turnet csak egyes koncerteket. Szoval, nem a penz beszel, meg hat Lombardo sem a legolcsobb dobos ha mar a penzrol van szo. Ha csak a love lenne a fontos a bandanak akkor valami ismeretlent hoztak volna.
Idézet
 
 
#3 Crypta warrior 85 2022-03-02 12:28
Nagy hiba. Most kellett volna visszahozni Lou Clemente-t de sajnos a pénz a fontos!
Idézet
 
 
+2 #2 Chris92 2022-03-02 09:26
Bostaph és Hoglan után abszolút ő a legegyértelműbb döntés, a készülő nagylemeznek is tuti hogy adni fog egy kis turbólöketet.
Idézet
 
 
+2 #1 Bólogató kutya 2022-03-02 07:09
Igen! Egy januári hír alatt itt rá fogadtam, végre egy jó hír!
A The Gathering a kedvenc Testament lemezem, Lombaro pedig nálam a világ legjobb dobosa.
Kár, hogy az idei turné elkerül minket.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.