Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Danny Carey ugrik be a Primusba Tim Alexander posztján

0731primusAz előzetes tervekkel ellentétben sajnos nem tud ott lenni a Primus őszi amerikai koncertjein Tim Alexander dobos, aki nemrég szívinfarktussal került kórházba, és műteni is kellett. Les Claypoolék elég stílusosan választottak maguknak helyettest a fellépésekre…

Danny Carey, a Tool dobosistene ugrik be Tim Alexander helyére a Primus amerikai koncertjein szeptemberben, mivel Herbnek még mindig pihenést javasoltak az orvosok pár héttel ezelőtti szívproblémái után. Carey egy-egy chicagói és denveri fellépésen már biztosan fellép Les Claypoollal és Larry Lalonde-dal, de valószínűleg tovább is maradnia kell, hiszen Tim visszatérésének időpontja egyelőre bizonytalan.

A Primus új albuma az ATO kiadónál jön ki októberben Primus And The Chocolate Factory With The Fungi Ensemble címmel, és ez lesz az első teljes hosszúságú stúdiókiadvány, amelyen az 1995-ös Tales From The Punchbowl óta együtt hallható a trió klasszikus felállása, azaz Claypool, Lalonde és Alexander. A bandától megszokhattuk, hogy nem egyszerű, amit csinálnak, és természetesen most sem valami hétköznapiban gondolkodtak: az album egy 1971-es musical, a Willy Wonka & The Chocolate Factory előtt tiszteleg majd.

Alább már némi ízelítő is meghallgatható az új lemezről. A banda legutóbbi albuma egyébként 2011-ben jött ki Green Naugahyde címmel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.