Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dalközpontúbb, fogósabb: készül a következő Lizzy Borden

Nagyon dalközpontú, fogós új albumot ígér a '80-as évek egyik híres sokk rockere, Lizzy Borden és zenekara. Az annak idején leggyakrabban a Twisted Sister és az Iron Maiden tökéletes zenei keverékeként jellemzett csapat néhány éve aktív ismét, és ha hihetünk az énekesnek, a lendület a jövőben sem csökken.

„2010 fantasztikus év volt a Lizzy Borden számára, hiszen Európát, Japánt és az Államokat is körbeturnéztuk az Appointment With Death showjával", nyilatkozta Lizzy Borden. „A két videoklip közül az egyiket jelölték az év videója díjra is a Headbangers Ballban, az új színpadi produkciónk pedig mindenki számára bebizonyította, hogy friss korszak kezdődött a zenekar életében, rajongók egy teljesen új generációját sikerült elérnünk."

A zenekar már dolgozik a lemez utódján, ami a frontember szerint távolról sem az Appointment With Death megismétlése lesz. „Az új anyag dalközpontúbb irányba mozdul, mint az előző, reményeim szerint legalább tíz önmagában is helytálló nóta kerül majd fel rá, és a Lizzy Borden rajongók új generációja számára, illetve a kezdetek óta velünk lévő elkötelezett táborunknak is egyfajta soundtracket jelent majd a mindennapokhoz. A tavalyi koncerteken hét dalt is játszottunk az Appointment With Death-ről, és az egyetlen negatív visszajelzés, amivel találkoztunk, az volt, hogy játszhattunk volna hosszabban is! Azt kívánjuk, a következő album kapcsán is csak hasonló problémákkal kelljen szembenéznünk!"

A banda még keresi a megfelelő producert az anyaghoz. A Lizzy Borden jelenlegi felállásában az énekes mellett Dario Lorina és A.C. Alexander gitárosok, Marten Andersson basszusgitáros és Joey Scott dobos érdekeltek, vagyis Lizzy mellett az ütős az egyetlen olyan tag, aki már a '80-as évek klasszikus lemezein (Love You To Pieces, Menace To Society, Visual Lies, Master Of Disguise) is játszott.

Lizzy Bordennel a legutóbbi lemez kapcsán készített interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.