Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Családtag lesz a Children Of Bodom ideiglenes másodgitárosa

0601wirmanNoha az új lemezt négyesben készítették el, turnézni természetesen már ötösben, két gitárral indul el a Children Of Bodom, akik a múlt héten jeletették be Roope Latvala távozását. Az új ember a billentyűs Janne Wirman tesója, Antti, aki egyelőre csak beugrósként játszik a finnekkel.

Antti Wirman lesz a Children Of Bodom másodgitárosa a közeljövő koncertjein – jelentette be a zenekar. A muzsikus neve nemcsak tesója, a billentyűs Janne miatt lehet ismerős, hiszen a gitáros utóbbi saját bandájában, a Warmenben gitározik immáron 2001 óta, és már be is mutatkozott a bandában május 30-án este, amikor is a zenekar egy hatszámos meglepetés-minikoncertet játszott Helsinkiben. Az első teljes bulit június 4-én, a sölvesborgi Sweden Rockon adják majd vele.

A Bodom egyelőre cím nélküli új albuma tehát még idén kijön a Nuclear Blast gondozásában. A finnek legutóbb 2013-ban adtak ki új anyagot Halo Of Blood címmel, amely odahaza, Finnországban aranylemez lett (ott tízezer eladott példány után jár ez az elismerés), de világszerte mindenütt jól fogadta a közönség.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.