Shock!

szeptember 24.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csak 2014 végén akar új albumot kiadni a Lamb Of God

Egyelőre továbbra is intenzíven turnézni akar a Lamb Of God, akik Randy Blythe prágai incidense miatt még nem tudták olyan mértékben megtámogatni a tavalyi Resolution nagylemezt, mint szerették volna. John Campbell basszusgitáros szerint a banda következő albuma 2014 vége előtt biztosan nem várható.

„Már megkezdtük annak megvitatását, hogy mégis milyen lehet a következő lemez”, mondta a basszer egy rádióinterjúban, amikor nekiszegezték a kérdést, hogy jelenleg a turnézás vagy a dalszerzés élvez-e prioritást a Lamb Of Godban. „De jelenleg abban gondolkodunk, hogy egészen a jövő év elejéig úton leszünk. A terv az, hogy valamikor jövőre felvesszük az új lemezt, és valamikor 2014 végén jelentetjük meg.”

A Csehországban történtek persze átformálták a csapat gondolkodását. „Fontos, hogy semmiképpen se felejtődjön el, hogy a történtek következtében meghalt egy rajongó. Valakit elveszítettünk, és ez egy szörnyű tragédia. Az eset mindenképpen elgondolkodtatott minket arról, mik a céljaink, és milyen lehetőségeink vannak. Azt kell mondanom, hogy már az is egy roppant érdekes szituáció volt, amikor nem tudtuk, hogy folytathatjuk-e a zenekart vagy sem.” Campbell szerint ugyanakkor nem szabad általános következtetéseket levonni a Prágában történtekből. „Prágában olyan körülmények között játszottunk, amik nem feleltek meg az előírásoknak, így eshetett meg a tragédia. Oka van annak, amiért a dolgok egy bizonyos irányt vesznek, az embereknek pedig lehetőség szerint ebből kell kihozniuk a legtöbbet. Randy azért áll ki a színpadra, hogy mindenki jól érezze magát, és mindenkire odafigyeljen. Nem hinném, hogy ez bármilyen szempontból is megváltozott volna.”

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 KoaX 2013-06-13 09:51
Szóval 2015 tavasz- nyár eleje
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.