Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csajos rock’n’roll Budapesten: közösen érkezik hozzánk a Thundermother, a Cobra Spell és a Vulvarine

Jövő tavasszal közösen koncertezik Budapesten a Thundermother, a Cobra Spell és a Vulvarine. A buli helyszíne a Barba Negra lesz.

1106thundermother

Napjaink egyik legizgalmasabb rockformációja, a svéd lányok alkotta Thundermother egészen komoly, huszonhat állomásos headliner turnéra indul jövő tavasszal, ráadásul a spanyol Cobra Spell és az osztrák Vulvarine is velük tart, így garantálva a dögös, csajos rock’n’roll-hangulatot. Budapestre 2025. március 26-án érkeznek. Részletek itt.

Mint emlékezetes, Tavaly februárban háromnegyed részben kicserélődött a Thundermother tagsága: súlyos személyes nézeteltérések miatt Filippa Nässil gitáros útjai először Guernica Mancini énekessel váltak külön, majd őt szinte azonnal követte a sorban Emlee Johansson dobos és Mona Lindgren basszusgitáros is. A csapat ugyanakkor néhány hét alatt rendezte sorait: a megújult Thundermotherben Linnéa Vikström (Therion, At The Movies) került a mikrofonhoz, az új basszer Majsan Lindberg, a dobos pedig Joan Massing lett. A megújult Thundermother már bemutatkozott élőben többek között a Scorpions előzenekaraként, és két friss dalt is közzétettek. Ezeket hamarosan egy teljes nagylemez követi majd Soren Andersen (Pretty Maids, D-A-D, Glenn Hughes, Mike Tramp) producerkedése mellett.

 

Hozzászólások 

 
#1 mcsrock 2024-04-11 01:50
Na végre is a Thundermothert is van lehetőség élőben látni és hallani ráadásul főzenekarként,m ivel eddig csak valamelyik banda előzenekaraként koncertezett nálunk.Számomra ez az év mámásik legjobb híre a győri Michael Schenker Group koncert mellett.Ugyhogy várom ezt a bulit is,mindenképpen el akarok menni rá.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.