Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Cradle Of Filth: ikergitárok, sok dallam, gyors tempók és meglepetések

1016daniDani Filth szerint sok rajongót meglep majd a brit Cradle Of Filth új nagylemeze, amelyet eddig általában olyan anyagként jellemeztek, amin a legsikeresebb, a ’90-es évek második felében követett irányvonal köszön majd vissza. A kettő persze nem zárja ki egymást…

„Tizenöt dallal foglalkozunk majd a stúdióban, és ugyan még nem tudjuk, ezek közül melyikek kerülhetnek fel a lemezre, de minden nagyszerűen szól”, mondta az új Cradle Of Filth-albumról Dani a Rabid Noise-nak. „Végleges lemezcímünk még nincs, egyelőre Hammer Of The Witches munkacím alatt dolgozunk. Tényleg minden nagyszerű, már csak az új felállásból fakadóan is: visszatértünk az ikergitáros harmóniákhoz, de nagyon gyors, gazdagon díszített, atmoszféráját tekintve pedig kísérteties a zene. Viszont tele van dallamokkal. Szerintem sok embert meglep majd…”

A nemrég a Total Fucking Darkness demó újrakiadásával jelentkezett banda azzal a két gitárossal, Richard Shaw-val és Marek „Ashok" Šmerdával folytatja, akiket az idei, Behemothtal közös európai turnén láthatott a közönség. Ők a hivatalosan nyáron kilépett Paul Allender gitáros helyére érkeztek. Dani másik zenekara, a Devilment ősszel jelenteti meg első nagylemezét.

 

Hozzászólások 

 
+5 #3 Khold 2014-10-16 18:28
"Mék szám nójz! Visíííííííííííí ííííííííííííííí ííííííííít-visíííííííííííí ííííííííííííííí ííííííííííííííí íííííít!!!!!!!! "

höhö
Idézet
 
 
+3 #2 TelekiPál 2014-10-16 15:04
Jajj, ne! Nem kell több meglepetés, az utóbbi két lemez és ez a Devilment-projekt sem éppen a kellemesek közé tartozott, szóval inkább ne...
Idézet
 
 
+6 #1 BSND 2014-10-16 14:20
Minden újabb lemez előtt valami hasonló dumával kábították a népet, de mégis mindig ugyanaz a középszerű teljesítmény volt hallható (szar modernkedős hangzással megtámogatva), ami a Midian utáni anyagokat jellemzi.

Megmondom őszintén, szerintem az újabb termésből messze a szimfonikus lemez (Midnight In The Labyrinth) a legjobb, pedig az ilyen átdolgozások szinte mindig rosszul sülnek el. Ez egy kivételt erősítő szabály.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.