Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Coming Home: a második szám Portnoy, Sheehan, JSS, Bumblefoot és Sherinian zenekarától

Meghallgatható a Coming Home című dal a Sons Of Apollótól. A bandában Mike Portnoy, Billy Sheehan, Ron „Bumblefoot” Thal, Derek Sherinian és Jeff Scott Soto zenél együtt, első albumuk október 20-án jelenik meg.

0801soa

A Sons Of Apollóban két ex-Dream Theater-muzsikus, Mike Portnoy dobos és Derek Sherinian billentyűs egyesítette erőit Billy Sheehan basszerrel (Mr. Big, The Winery Dogs), Ron „Bumblefoot” Thal gitárossal (ex-Guns N’ Roses) és Jeff Scott Soto énekessel. A zenekar első nagylemeze Psychotic Symphony címmel jelenik meg október 20-án. „Derekkel már nem sokkal azután összejöttünk, hogy 2010-ben otthagytam a Dream Theatert”, mondja Mike. „Összehoztunk egy instrumentális bandát Billy Sheehannel és Tony MacAlpine-nal (ez a csapat Budapesten is fellépett – a szerk.), és nagyon jó volt ismét vele dolgozni. A turné óta nyaggatott vele, hogy alapítsunk össze egy igazi, eredeti, ténylegesen működő bandát is, csak sosem volt megfelelő az idő, mert túl sok minden mással kellett foglalkoznom közben. De most végre elérkezett az alkalom, és létrehoztuk a dolgot. És ez tényleg egy zenekar. Billyvel pedig ott vesszük fel a fonalat, ahol a The Winery Dogsszal letettük, azután ez számunkra a következő teljes munkaidős állás. Ezzel most nem azt mondom, hogy a The Winery Dogs feloszlott, mert nem, csak szünetet tartunk. Ez a csapat viszont most beindul, és 2018-ban körbeturnézzuk vele a világot. Ez most mind az ötünk számára a fő prioritás.”

sonsofapollo_cA dallista az alábbi:

01. God of The Sun
02. Coming Home
03. Signs of the Time
04. Labyrinth
05. Alive
06. Lost In Oblivion
07. Figaro's Whore
08. Divine Addiction
09. Opus Maximus

A zene az ígéretek szerint modern, de velejét tekintve old school lesz, és a virtuóz megoldások mellett igazi rock’n’rollt játszanak, amelyben a Dream Theater technikássága keveredik a Van Halen, a Deep Purple vagy a Led Zeppelin groove-osságával. A Signs Of The Time után most egy rövidebb, direktebb dalt is közzétettek Coming Home címmel.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Kondi István 2017-09-15 15:07
Királyság! Nagyon várós a lemez, ez a szám is nagyon ott van, eddig mind a két nóta bejön, ha a többi is ilyen lesz, nem lesz itt gond.
Idézet
 
 
+2 #1 faktor69 2017-09-15 14:46
Húúúú.....ba.....
Ez libabőr!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.