Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Clawfinger és Suicide Silence a RockParton

0126cfNoha a Clawfinger pár éve beszüntette tevékenységét, úgy fest, nem képesek nyugdíjazni magukat: a zenekar ismét elkezd szórványosan koncertezgetni, és az idei RockParton is ott lesznek Balatonszemesen. A fesztivál által bejelentett másik húzónév a Suicide Silence, de ez még természetesen csak a kezdet.

Már meg lehet vásárolni az early bird-bérleteket az idei RockPartra, amelyet idén augusztus 7-9-ig rendeznek meg Balatonszemesen. A korai kedvezményes árú belépők március 31-ig válthatók meg a Ticketportal hálózatában március 31-ig, és a bérlet természetesen a kempingjegyet is tartalmazza az ország egyik leghangulatosabb fesztiválhelyszínére.

0507ssA két évvel ezelőtt RockBeachként startolt, majd tavaly már a mostani néven futó rendezvény idei fellépőiről már terjednek a pletykák – mi is hallottunk egészen durva tippeket is innen-onnan –, egyelőre azonban mindössze két név biztos: a kaliforniai Suicide Silence-é, a deathcore-vonal egyik legnépszerűbb bandájáé, akik tavaly tértek vissza a színre eredeti énekesük, Mitch Lucker halála után a You Can’t Stop Me című lemezzel, és viszonylag rendszeres vendégek az utóbbi években Magyarországon. A másik név a svéd-norvég Clawfinger, a ’90-es évek első felének egyik igen népszerű európai bandája, akik 1993-as Deaf Dumb Blind albumukkal nagyban hozzájárultak a rap és a metal fúziójának népszerűségéhez. Ugyan Zak Tellék két éve letették a lantot, a feloszlás láthatóan nem bizonyult tartósnak: a RockPart mellett több idei fesztiválon is ott lesznek Európában.

További fellépők hamarosan, bővebb információk folyamatosan itt és persze nálunk is.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 TelekiPál 2015-03-06 13:59
"Noha a Clawfinger pár éve beszüntette tevékenységét, úgy fest, nem képesek nyugdíjazni magukat"

Milyen meglepő
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.