Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Charlie Benante dobol majd az Anthraxben a szerdai budapesti koncerten

1029karelJó hírünk van minden Anthrax-rajongónak: a zenekar szerdai budapesti koncertjén nem az utóbbi évek összes magyarországi buliján látott Jon Dette, hanem a banda fix dobosa és egyben fő dalszerzője, Charlie Benante ül majd a dobcucc mögött.

Március 12-én Budapesten is fergeteges koncertet adott az Anthrax a klasszikus Among The Living album jubileuma kapcsán. Június 21-én, azaz e hét szerdán ismét eljönnek hozzánk, ezúttal egy alapos best of-műsorral. Ez már önmagában is jó hír, ám ezúttal másnak is lehet még pluszban örülni: a szervező Concerto az esemény Facebook-eventjénél úgy tájékoztatott, hogy a zenekar dobszerkója mögött Charlie Benante ül majd, aki csuklóproblémái miatt évek óta nem képes hosszú turnékat vállalni. „Pár hétig minden oké, de aztán belobban a betegségem, elkezd fájni, a kezem elzsibbad, és egyszerűen nem tudok dobolni, különösen nem azzal az intenzitással, amit az Anthrax zenéje megkíván”, mondta pár éve egészségügyi gondjairól az ütős.

Benante utoljára 2005-ben járt Magyarországon a csapattal, az azóta adott három magyar bulin fix helyettese, Jon Dette játszott a posztján. Utóbbi természetesen szintén zseniális dobos, és nagyon jó fej is egyben, de abban azért alighanem minden rajongó egyetért, hogy Charlie az Anthrax igazi ütőse. Vagyis tényleg minden adott egy egészen fergeteges nyáresti bulihoz szerdán, a Barba Negra Trackben!

 

Hozzászólások 

 
+11 #2 nemmondommeg 2017-06-19 09:40
Igen azt én is láttam, plusz a setlist is nagyon rövid azzal a 13 számmal, főleg hogy ebből 1 a March of the S.O.D., ami 1 percnél nem több.
De legalább van Belly of the Beast, ami viszont elég ritkának számít.
Idézet
 
 
+6 #1 Generica 2017-06-19 08:30
A hírnek picit ellentmond, hogy tegnap Saarbrücken-ben Jon Dette ült a dobok mögött. A májusi japán bulikon tényleg Benante dobolt, már kezdtem örülni, hogy a turné elején még eljut hozzánk.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.