Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Cavalera / Puciato / Sanders / Elitch: döntöttek a névről

0907maxprojectVégre megtalálta a megfelelő nevet magának az utóbbi idők egyik legizgalmasabb szupergroupja. Max Cavalera (Soulfly), Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan), Troy Sanders (Mastodon) és Dave Elitch (ex-The Mars Volta) projektje végül Killer Be Killed néven fut majd, és a Nuclear Blastnél jelenteti meg első lemezét valamikor jövőre.

A négyes kisebb-nagyobb megszakításokkal jelenleg is a Los Angeles-i Fortressben dolgozik Josh Wilburrel, a Lamb Of God és a Gojira producerével. Első nagylemezük a mostani állás szerint 2014 közepén kerülhet majd a boltokba, méghozzá a héten aláírt megállapodás értelmében a Nuclear Blast Entertainment gondozásában, a banda neve pedig Killer Be Killed lett.

„Greg ugyanúgy keresett meg, mint annak idején Alex Newport a Nailbombnál: nagyon akarta, hogy megcsináljuk”, mondta korábban Max a zenekarról. „Én éppen nagyon elfoglalt voltam a Soulfly és a Cavalera Conspiracy ügyeivel, így nem is kerestem extra projekteket mellettük, de annyira kitartó volt, hogy a végén feladtam, és azt mondtam: jól van, basszameg, csináljuk meg! Csak ketten kezdtük el a munkát, aztán bekerült a képbe Dave Elitch, aki fantasztikus dobos, és Greg ismerte Troyt is. Megkértük, hogy basszusgitározzon, szóval hirtelen amolyan szupergrouppá vált ez az egész. Párszor jammeltünk együtt, és a legutolsó közös próba egyszerűen gyilkos volt ezekkel a tényleg erőteljes, igazán súlyos nótákkal. Nehéz leírni a zenét, de szerintem az a legmenőbb ebben az egész projektben, hogy mindhárman énekelni fogunk minden dalban."

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Mr.Bronson 2013-10-20 13:17
Hát ez elég kellemetlen... :-D azért a logót talán nem nyúlják le...
Idézet
 
 
+2 #2 Kobold 2013-10-19 22:18
https://www.facebook.com/KillerBeKilled
Idézet
 
 
+7 #1 Mr.Bronson 2013-10-19 12:40
Kíváncsi vagyok itt is Marc Rizzo húzza ki majd a sz*rból Max papát koncerteken,vag y végre gitározni fog... :-) viccen kívül nagyon várós ez a banda!A név meg elég......béna.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.