Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Budapesten lép fel Pat O'Brien egyik kedvenc death metal bandája

Október 23-án Budapesten lép fel Európa egyik legsúlyosabb death metal zenekara, a holland Sinister. A koncert helyszíne a Dürer kisterme lesz, a belépő igen baráti áron kapható, a főattrakció előtt pedig a német Casus és a brazil Krow melegíti be a közönséget.

A rotterdami brutális death metal csapat nyáron kiadott, The Carnage Ending című tizedik stúdióalbumát népszerűsíti az őszi európai turnéval. A magyarországi fellépés október 23-án lesz a Dürer Kert kistermében, ahová igen kedvező, mindössze 2500 forintos jegyáron lehet bejutni. A Sinister mellett a koncerten fellép a germán Casus és a brazil Krow is, de további alakulatok felbukkanása is várható.

A Sinister eredetileg 1988-ban alakult, első lemezük Cross The Styx címmel jelent meg 1992-ben. A csúcsra minden bizonnyal az 1995-ös Hate lemezzel értek fel, amelyet a Cannibal Corpse gitáros Pat O'Brien is egyik személyes kedvenceként tart számon. A banda egészen 2003-ig aktív volt, ám ekkor sem bírták sokáig a tétlenséget: már két év múlva újjáalakultak, igaz, 2011-ben szinte a teljes felállás lecserélődött. A lényeg azonban nem változott, a zenekar továbbra is a legkíméletlenebb death metalban hisz, és azt műveli.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.