Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Brutális vendéglistával készítette el szólóalbumát az idősebbik Kulick

Szeptember 15-én különleges albummal jelentkezik Bob Kulick. A rockszíntér egyik nagynevű sessionistája vendégek egész komoly sorát trombitálta össze a Skeletons In The Closet című lemezhez.

0807kulick

Bob Kulick – az egykor a KISS-ben gitározó Bruce Kulick bátyja – olyan előadókkal és zenekarokkal játszott a stúdióban az elmúlt bő négy évtized során, mint a KISS, Meat Loaf, Michael Bolton, a W.A.S.P., Alice Cooper vagy a Motörhead, de zenélt Lou Reeddel vagy Paul Stanley-vel is, és egy elfeledett, de annál jobb saját csapata is működött a '90-es évek elején Skull néven. Most újabb saját anyagot hoz ki a Vanity kiadónál ősszel Skeletons In The Closet címmel, rajta vendégek egészen elképesztő sorával, rajta félig új, félig régebbi dalok friss verzióival.

bobkulick_cA dallista az alábbi:

01. Rich Man
02. Not Before You
03. London
04. Goldfinger
05. Player
06. India
07. Skeletons In The Closet
08. Can't Stop The Rock
09. Guitar Commandos
10. Eyes Of A Stranger

Az énektémákat olyanok nyomják a dalokban, mint Dee Snider, Robin McAuley, Andrew Freeman, Vick Wright, Todd Kerns, David Glen Eisley és Dennis St. James, a basszusgitárosok között ott találjuk többek között Rudy Sarzót, Chuck Wrightot és Bruce Kulickot, a dobosok sorát pedig Vinny Appice, Frankie Banali, Eric Singer, Brent Fitz, Scot Coogan, Chuck Bürgi, Bobby Rock és Jay Schellen gyarapítja. A gitártémákat természetesen végig Bob jegyzi, de Bruce azért persze felbukkan a Guitar Commandos című Skull-témában.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.