Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Brutális monstre DVD az Iced Earth-től

Végső stádiumába értek az Iced Earth régóta várt DVD-je, a Festivals Of The Wicked munkálatai, mely három teljes fesztiválfellépés felvétele mellett még további extrákat is rejt majd: többek között egy másfél órás dokumentumfilmet és tucatnyi soha korábban nem látott képet.

A Festivals Of The Wicked anyagának gerincét három fesztiválkoncert képezi. Ezek közül egy még Tim „Ripper" Owensszel a mikrofonnál készült a 2007-es Wacken fesztiválon, a másik kettőn pedig már az időközben visszatért régi-új énekes, Matthew Barlow áll a fronton: az egyik a 2008-as Rock Hard feszten, a másik a szintén 2008-as szlovéniai Metalcampen készült. Utóbbi turnén az Iced Earth ugyebár a Szigeten is fellépett.

A három felvételen összesen több mint negyven dalt élvezhetünk majd végig a képernyő előtt, de ez még nem minden: az anyagra a bőséges koncertanyagok mellett egy másfél órás dokumentumfilm is felkerül majd. „Ez az a rész, amit még be kell fejezni", nyilatkozta a zenekar főnöke, Jon Schaffer gitáros. „Több ezer órányi filmet rögzítettünk, ebből kell összevágni 90 percet, de már közel járunk a munka végéhez. A koncertfelvételek egyszerűen döbbenetesek. Akik még nem látták élőben az Iced Earth-öt, le lesznek nyűgözve!"

Ha mindez nem lenne elég, a bónuszban még a fentiek mellé felkerülő fotógaléria elkövetője nem más, mint Ross Halfin, a világ egyik leghíresebb és legjobb rockfotósa.

A Festivals Of The Wicked pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de Schaffer ígéri, hogy 2011-ben biztosan megjelenik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.