Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Brant Bjork dobolta fel a Circus Of Power visszatérő albumát

circusofpower_cCsaknem huszonöt év után, decemberben új albummal jelentkezik a Circus Of Power. A Four címet viselő lemez első single-je, a Fast And Easy máris meghallgatható.

December 8-án jelenik meg a Circus Of Power visszatérő nagylemeze, amely a Four címet viseli, és érdekessége, hogy a tizennégy dalban Brant Bjork, a Kyuss és a Fu Manchu legendája dobolt. A zenekar a tőle megszokott mocskos, nyers rock’n’rollt ígéri az albumtól, de azért elméletileg új területekre is merészkednek majd. A Fast And Easy című dal klipje máris megtekinthető, és az anyagon helyet kap a két korábban bemutatott friss szerzemény, a Hard Drivin’ Sister és az American Monster is.

A Circus Of Power nem tartozott a ’80-as évek végének felkapott zenekarai közé, de kultikus státuszt vívtak ki maguknak 1988-as első nagylemezükkel és az 1990-es Vices-zal, hogy egyebet ne mondjunk, a zenekar mocskos, koszos, sallangmentes rockzenéje a hazai Sex Actiont is bevallottan alaposan megihlette. A banda az 1993-as Magic And Madness-szel már elment egy agyasabb irányba, de még ez a lemez is jól sikerült, ám az üzleti sikert a néhol grunge-osabbra vett muzsika és fazon sem hozta meg, így nem sokkal később feloszlottak. A klasszikus felállásból azonban ma már csak Alex Mitchell énekes viszi a boltot, az ő legutóbbi társai Billy Tsounis gitáros, Joe Truck gitáros, John Sharkey basszer és JK Fortyseven dobos voltak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.