Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Brad Pitt mint David Lee Roth?

Illusztris sztárgárdát képzel el a forgatókönyvíró a formálódó The Dirt filmhez, bár kérdés, hogy mi köszön majd vissza ehhez képest a vásznon, ha egyszer tényleg elkészül a Mötley Crüe viharos karrierjét bemutató mozi. Az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy a rendezői székben – Tommy Lee bánatára – nem Rob Zombie ül majd.

„Tudom, hogy több rendezővel is tárgyalnak éppen", mondta a magyarul is megjelent könyv írója, Neil Strauss az MTV.comnak. „Azt kell mondanom, hogy a forgatókönyv fantasztikus, szóval tényleg remélem, hogy elkészül a film, mert óriási lenne. Szerintem csak attól fél mindenki, hogy felső korhatáros besorolást kap majd, és emiatt nem tudnak belőle elég pénzt kiszedni."

Az író elárulta: neki személyesen nincsenek információi arról, kik játszanák a banda tagjait a filmben, de Rich Wilkes forgatókönyvíró már megosztotta vele elképzeléseit. Ezek szerint Jared Leto lenne Vince Neil, Sam Rockwell domboríthatna Mick Marsként, és Ashton Kutcher vagy Russell Brand formálná meg Tommy Lee-t. Emellett feltűnne még a vásznon Brad Pitt mint David Lee Roth, Jack Black vagy Philip Seymour Hoffman Ozzy Osbourne-ként, a csapat első menedzserét, Alan Kaufmant pedig Robert Patrick (a T-1000-es modell) vagy Justin Timberlake alakíthatná. Kár, hogy a szereplőkről nem a forgatókönyvek írói szoktak dönteni...

A The Dirt első kiadása 2001 tavaszán jelent meg Amerikában, és azonnal döbbenetes sikert aratott, máig a legnagyobb példányszámban elkelt rockzenei témájú könyvek közé tartozik. Megfilmesítése először 2006-ban merült fel, akkor azonban nem lett belőle semmi, Nikki Sixx szerint a partnernek választott MTV Films nem megfelelő hozzáállása miatt. A legújabb pletykák arról szóltak, hogy a mozit Rob Zombie rendezné, ő azonban cáfolta az értesüléseket, melyek forrása maga Tommy Lee volt, aki a cáfolat után is megerősítette: nagyon szeretné, ha Zombie kezébe kerülne az irányítás. Rob azonban éppen The Lords Of Salem című horrorfilmjén dolgozik, utána pedig nem kizárt, hogy nekilát a kultikus The Blob (A massza) remake-jének, így igen elfoglalt.

Ha már Mötley és könyvek, amíg hiába várunk a The Dirt moziváltozatára, Nikki Sixx új könyve, a This Is Gonna Hurt: Music, Photography And Life Through The Distorted Lens Of Nikki Sixx is hamarosan megjelenik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.