Shock!

március 21.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Borban a hajmetal: KISS, Warrant és Ratt márkák kerülnek forgalomba

Új divat hódít a rockzenekarok körében: hamarosan nemcsak a KISS, hanem a Ratt és a Warrant neve alatt is borok kerülnek piaci forgalomba. Magyarországon sajnos nem lehet majd őket kapni, de az internet segítségével ugyebár semmi sem elérhetetlen...

A KISS a héten egyezett meg a Rewine nevű borforgalmazó céggel a zenekar márkanevéhez köthető szeszesitalok forgalmazásáról. Ennek jegyében már idén ősszel kaphatóak lesznek a kontinensen a KISS logójával ellátott italok, köztük a Zin Fire nevű bor és a Destroyer sör. A Zin Fire kaliforniai zinfandel bor: a zinfandel az egyik legnépszerűbb amerikai kékszőlő-fajta, bár az amerikaiak ugyebár nem éppen a bortermelésükről és -fogyasztásukról híresek. A telt savakról és finom lankákon érlelt gyümölcsízről folytatott borsznob elmélkedéseket inkább megspórolnánk, de állítólag különlegesen zamatos és finom ital kerül majd a boltokba Simmonsék neve alatt.

A Destroyer amolyan németes típusú, könnyed sör, ami 3,3 decis és félliteres kiszerelésben egyaránt kapható lesz majd – sajnos nem Magyarországon, hanem a skandináv országokban, Hollandiában és Nagy-Britanniában. Egy palack Zin Fire ára nagyjából 11-14 euró lesz, a sör pedig legfeljebb 2 eurót kóstál majd. „Ez az egész nem pusztán arról szól, hogy valamire ismét rányomjuk a címkét", magyarázza Paul Stanley. „Csakis a KISS-hez köthető bort és sört szerettünk volna, és megkaptuk. Ezek a piák lángra lobbantják az ízlelőbimbókat!"

Nem a KISS azonban az egyetlen rockbanda, amelyik borba áztatja magát, ugyanis a Warrant és a Ratt is palackba bújik a közeljövőben. A Warrant már korábban is utazott ilyesmiben: a 2007-es Warrant Red bor több díjat is nyert, és szinte teljesen kifogytak belőle a készletek, így hamarosan ismét forgalomba hozzák az aktuális évjárat termését a csapat logójával. A Ratt pedig két bort is árulni kezd a következő hetekben: a Ratt N Roll Chardonnay Body Talkot és a Ratt N Roll Cabernet Slip Of The Lipet. „A szőlő a természet egyik leggazdagabb és legízletesebb ajándéka", mondja Bobby Blotzer dobos. „Immáron több mint harminc éve szerelmes vagyok a borokba, és boldog vagyok, amiért végre elkészíthettem első saját boromat, a Body Talkot."

A KISS piákról itt, a Warrant és a Ratt boráról itt juthatunk további információkhoz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.