Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Blotzer helyett DeGrassóval lépett fel a Ratt igazi tagsága

Ismét egy színpadon állt a Monsters Of Rock Cruise West fesztiválhajón szombaton a Ratt magja, azaz Stephen Pearcy énekes, Warren DeMartini gitáros és Juan Croucier basszer. A fellépés minden bizonnyal új kezdetet jelent, de hogy mindezt hívhatják-e Rattnek, az még a jövő zenéje...

1002ratt

Október 1-jén meglepetéskoncertet adott a Monsters Of Rock Cruise Westen a Ratt három alapembere, Stephen Pearcy énekes, Warren DeMartini gitáros és Juan Croucier basszer, akiket a csapat utolsó korszakában szintén huzamos ideig tag Carlos Cavazo gitáros, illetve Jimmy DeGrasso dobos segített ki a bulin. A fellépésnek voltak előzményei, bár akkor nem DeGrassót, hanem Greg D'Angelót sejtették a dobosi poszton.

A csapat (a képen Eddie Trunkkal) természetesen kizárólag Ratt-klasszikusokat játszott a bulin, de egyelőre még nem tudni, használhatják-e majd a nevet, hiszen ahhoz Bobby Blotzer dobosnak is joga van, ő pedig jelenleg egy zömmel ismeretlen arcokból álló haknibandával koncertezget Rattként az utóbbi hónapokban.

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 queensryche999 2016-10-02 14:31
Szép és jó, de a felvételeket hallva semmi nem változott: ugyanúgy Juan húzza ki Stephent a szarból, aki élőben az elfogadhatatlan t súrolja. Látom, hogy a többség most Bobby-t ekézi a névhasználat miatt (és ebben tökéletesen igazuk is van), de az vitathatatlan tény, hogy egy egész jó zenekart kerített maga köré. Mondjuk ezt a legújabb csapatot - merthogy azóta sajnos lelépett a brigád nagy része :P - még nem hallottam. Az énekes mindenesetre Josh Alan maradt, aki képes normálisan előadni a dalokat. És nem, nem az a bajom, hogy Stephen nem énekel ki minden magas hangot. Az ember megöregszik, senki nem vár már csodát. Ő viszont már a don dokkeni mélységet súrolja azzal a különbséggel, hogy míg Don a jelenlegi, bevallottan pénzért (ideiglenesen) egymásra talált csapat koncertjein okosan Pilsonra hárítja a magas regisztert, addig Stephen csak vonyít üvölt, mint a fába szorult féreg.
Remélem, az egymásra talált Ratt készít még egy lemezt, mert az Infestation veszett jó volt. (És nem lesz balhé, hogy milyen néven adják majd ki...)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.