Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bleeding Through: magyar koncert a búcsúturnén speciális felállásban

Scott Danough, a Bleeding Through eredeti gitárosa is ott lesz a zenekarral a bejelentett búcsúturné európai szakaszán – jelentették be a kaliforniai metalcore-osok, akik nemrég tették közzé feloszlásuk hivatalos hírét. A csapat Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európában egyaránt búcsút vesz a rajongóktól, és a turné Budapestet is eléri áprilisban.

Scott Danough 2007-ben lépett ki a Bleeding Through-ból, amelyet annak idején ő alapított Brandan Schieppati énekessel közösen. Amennyiben jól értjük a helyzetet, mindez azt jelenti, hogy a zenekar az európai koncerteken három gitárral áll majd színpadra, egyelőre ugyanis nem érkezett hír arról, hogy akár Brian Leppke, akár Dave Nassie ne venne részt a turnén. Jó hír, hogy aki szeretné őket látni még utoljára, annak nem kell mindenáron külföldre utaznia, ugyanis április 13-án a csapat a Kék Yukban koncertezik, de április 14-én, a bécsi Viper Roomban is lehet nézni Brandanéket ebben a speciális leosztásban.

„1999 óta egy zenekart alkotunk, és sokunk élete vett azóta más irányt házasságokkal, gyerekekkel, vállalkozásokkal és egyéb módokon”, magyarázta a Blabbermouthnak Brandan a feloszlás hátterét. „A továbbiakban már nem tudjuk belefektetni a Bleeding Through-ba azt az energiát, amire szükség lenne hozzá. Személy szerint úgy érzem, ezzel a zenekarral nem fér össze a részmunkaidős működtetés, mert mindig is mindent-vagy-semmit csapat voltunk.”

A zenekar legutóbbi – és ezek szerint legutolsó – lemeze, a The Great Fire tavaly év elején jelent meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.