Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Blackmore-t egyáltalán nem érdekli a Rock And Roll Hall Of Fame

Noha a Deep Purple jövőre bejuthat a Rock And Roll Hall Of Fame-be, a legendás brit hard rock csapat régóta külön utakat járó eredeti gitárosa, az utóbbi másfél évtizedben kizárólag folkos akusztikus zenében utazó Ritchie Blackmore természetesen semmiképpen sem megy majd el a gálára.

„Személy szerint kevésbé nem is érdekelhetne ez az egész", mondta Blackmore a Billboardnak. „Sosem mennék el egy ilyen beiktatásra, nem rajongok az ilyesmiért. Belegondolva néhány előadó személyébe, akik már bebocsátást nyertek a Hall Of Fame-be, nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet ez az egész, vagyis akár így lesz, akár úgy, egyáltalán nem érdekel a dolog. Ahogy nézem, a rajongóink egy részét jobban izgatja ez az egész, mint engem... Mindig mondogatják, hogy ott kellene lennünk a Hall Of Fame-ben, meg itt, meg ott, meg amott... Egyedül az érdekel, ki tudom-e fizetni a számláimat."

A 2013-as gálát április 18-án rendezik a Los Angeles-i Nokia Centerben, vagyis húsz év óta először tartják a rendezvényt a kaliforniai nagyvárosban. A rajongók december 5-ig a Rolling Stone magazin weboldalán voksolhatnak a tizenöt jelöltre, akik közül öten kerülnek majd be a Hall Of Fame-be, és az ő szavazataik is beleszámítanak majd a végeredménybe. A győztesek névsora december közepén válik nyilvánossá.

Az idei tizenöt jelölt közül a Deep Purple, a Heart és a Rush képviselik a hard rock műfajt, de jelölték a határmezsgyéről a Joan Jett & The Blackheartsot is. A további aspiránsok között van még a Kraftwerk, az N.W.A. és a Public Enemy is.

 

Hozzászólások 

 
+6 #7 csekeferi 2012-10-13 11:46
Igen, ő mindig is ilyen beleszarós volt:))) Viszont ez még nem jelenti azt, hogy nem szerepelhet a H&F-en. Mert az a tény, hogy a Deep Purple nincs ott... na, az kérem már mindennek a legalja... Szégyen.

Ez olyan mintha kiadnának egy könyvet (D) és (P) betűk nélkül...:)

De hát igazság, mint tudjuk odaát sincs...
Idézet
 
 
+2 #6 kihaeennem 2012-10-12 20:19
Idézet - csekeferi:
A RNR Hall of Fame valahol elismerés, de az a lényeg, hogy
Blackmore (a bolygó egyik legnagyobb rockgitárosa) szarik rá.:)))


Ja, de Blackmore szarik az egész rockszíntérre is már jó tizenöt éve.... ;)
Idézet
 
 
+7 #5 csekeferi 2012-10-12 12:59
A RNR Hall of Fame valahol elismerés, de az a lényeg, hogy
Blackmore (a bolygó egyik legnagyobb rockgitárosa) szarik rá.:)))
És ezzel minősítve van az egész zeneipar, meg ami "mögötte" van...
Idézet
 
 
+3 #4 simple 2012-10-12 12:37
Két óriási kedvenc rap ZENÉM a fent említett két együttes. Az NWA a maga 2 albumával és egy EP-jével legenda, a Public Enemynek meg inkább a régi dolgai nagyszerűek, de mindkét banda kihagyhatatlan, ha a kemény rapről van szó. (És itt a "rap" nem összetévesztend ő a hip-hop kifejezéssel!)
Idézet
 
 
+7 #3 Draveczki-Ury Ádám 2012-10-12 10:24
Idézet - 99:
De mit keres itt az N.W.A és a Public Enemy??????

Magánvélemény, de szerintem az N.W.A.-nek meg a Public Enemynek lényegesen több keresnivalója lenne a RNR Hall Of Fame-ben, mint a bent lévők közül mondjuk Madonnának vagy a Blondie-nak. Még ha szigorúan zeneileg nézve egyik sem rock, akkor is.
Idézet
 
 
+4 #2 99 2012-10-12 09:43
De mit keres itt az N.W.A és a Public Enemy?????? mondja má meg valaki? vagy csak én nem értem a rendszert:O ??? miez??? akkora egy hülyeség ez az egész....akkor ennyierővel válasszák be Eminemet country hall of fame-be.
Idézet
 
 
+2 #1 topferi 2012-10-12 09:15
Érthető, amit érez. Az szerintem ezt az egészet minősíti, hogy pl. a Guns & Roses előbb került be a Deep Purple-nél. Ráadásul az ő helyük még nem is biztos.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.