Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black Temple: új svéd reménység Anders Fridén szárnyai alól

0824blacktempleÚj svéd banda debütál pénteken a Century Media istállójában: a Black Temple első lemeze It All Ends címmel jelenik meg a kiadónál, illetve egészen pontosan az In Flames frontembere, Anders Fridén Razzia Notes labeljénél, amelynek kiadványait a cég teríti majd.

A helsingborgi Black Temple az első csapat, akik leszerződtek az In Flames énekesének, Anders Fridénnek frissen megalapított kiadójához, a Razzia Noteshoz. Utóbbi a Century Mediával kötött licenszmegállapodást Skandinávián és Észak-Amerikán kívül, így augusztus 28-án a kiadó gondozásában lát napvilágot a zenekar első lemeze, az It All Ends. „Amikor először meghallottam a Black Temple-t, teljesen kikészültem, és azt mondtam magamnak: valahogy muszáj együtt dolgoznom ezekkel a srácokkal!”, mondja Anders. „Amit a zenéjük kifejez, az egyben a Razzia Notes számára is tökéletes bemutatkozás. Tégy magadnak szívességet, és vedd meg az It All Endset, mert hatalmas album!”

A zenekar tagjai Jonas Pedersen énekes/basszer, Marcus Witold gitáros és Jesper Karlsson dobos, debütálásuk producere Magnus Lindberg volt a Cult Of Lunából. A Black Temple élőben állítólag különösen brutális, és erről az In Flames őszi európai turnéjának nyitóbandájaként mindenkit igyekeznek is majd meggyőzni. A lemezről két dal máris meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 The Bandit 2015-08-24 15:12
Már a fotóról lehetett sejteni, hogy ez az északi mocsok rnr (Turbonegro tsa) dolog lesz.... de ez a vonal jó, a dalok is
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.