Shock!

október 28.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black Stone Cherry: tavasszal jön a harmadik csapás

Befejezte harmadik albumának munkálatait a Kentuckyból elszármazott southern rock banda, a Black Stone Cherry, és az anyag még idén a boltokba is kerül a Roadrunner gondozásában, vélhetően április vagy május folyamán. A csapat nyersnek, izgalmasnak és nagyon Black Stone Cherry-snek ígéri az új dalokat.

A Black Stone Cherry a friss lemez munkálataival párhuzamosan szponzorációs szerződést kötött egy helyi whiskey-gyártó céggel, az Evan Williamsszel is, és egy vadiúj, Blame It On The Boom Boom című dalt is letölthetővé tettek az akció keretében.

Chris Robertson énekes/gitáros, Ben Wells gitáros, Jon Lawhon basszusgitáros és John Fred Young dobos legutóbbi albuma a 2008-as Folklore And Superstition volt, ami komoly underground sikereket hozott nekik az Egyesült Államokban, így jelenleg mind a kiadó, mind a banda abban reménykedik, hogy a hármas lemezzel szintet ugorhatnak majd a tengerentúlon. Mivel a Black Stone Cherry olyan nevekkel turnézott odaát az elmúlt években igen komoly méretű helyeken, mint a Def Leppard / Whitesnake kettős vagy a Nickelback, ehhez minden alapozás adott is.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.