Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black metalos projektben bukkan fel Phil Anselmo

Scour néven új projektet indított be Phil Anselmo. Vélhetően senkit sem lep meg, hogy a jónevű underground muzsikusokkal vitt formáció elég durva muzsikában utazik majd.

Phil Anselmo idén a Down mellett a reaktivált Superjoint Ritual ügyeivel foglalkozott, és emellett még a The Illegals szólóprojekt is ott van neki, de a tétlenségre képtelen énekes csak nem bírta ki, hogy belefogjon valami újba. A friss fejezet címe Scour, és egyelőre még elég keveset tudni róla, de az már biztos, hogy részt vesz benne John Jarvis (Pig Destroyer, Agoraphobic Nosebleed), Derek Engelmann (Cattle Decapitation), Chase Fraser (Decrepit Birth) és Jesse Schobel (Strong Intention, Cast The Stone) is. A formáció első lépésben egy EP-t tervez elkészíteni még idén.

A fenti névsor alapján mindenki sejtheti, hogy az anyag nem valami ambient elszállást rejt majd, és ha jól olvasunk Phil szavaiból, nem feltétlenül húzóerőként viszi a hátán a dolgot. „A Scour olyasmi, ami hirtelen felbukkant, én meg úgy gondoltam, simán és jól helyt tudok állni benne”, magyarázta a hátteret a Hellboundnak az énekes. „Ezek rövid dalok, egy rövid EP-ről van szó, amit a Danziggel közös Superjoint-turné után ki is tudok rázni magamból. Nekem olyan black metalos megszólalású, thrashesen black metalos cucc ez, amibe természetesen viszek majd egy saját csavart is. Nem kell úgy hoznom magamat, mint a fiúdnak a Gorgorothból, hogy átjöjjön a lényeg, mert másképp is lehet énekelni ilyen típusú muzsikára, én pedig többet is alkalmazok majd.”

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 bélféregtámadás 2015-10-02 09:35
Kíváncsi lennék a Danziggal hogy jön ki a turnén. Nehogy bunyó legyen :D
Idézet
 
 
+3 #1 Erő 2015-10-01 18:49
Jónak ígérkezik!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.