Shock!

július 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Bizonyos sorok abba a kategóriába tartoznak, amelyekkel együtt fekszem és kelek”

0513psaMájus derekán új albummal jelentkezett a Pattern-Seeking Animals. Ted Leonardék most a Why Don’t We Run című szerzeményhez forgattak videót a lemezről.

Május 15-én második nagylemezét jelentette meg az InsideOutnál a Pattern-Seeking Animals. A zenekar tagjai Ted Leonard énekes/gitáros (Enchant, Spock's Beard), Jimmy Keegan dobos (ex-Spock's Beard), Dave Meros basszer (Spock's Beard) és John Boegehold billentyűs (aki külsős dalszerzőként szintén rendszeresen dolgozik a Spock's Bearddel). A Prehensile Tales című lemez mindössze hat dalt rejt, ám ezek közül a leghosszabb 17 perc fölötti.

„Dús hangszerelésű, ragályosan fogós melódiákkal felvértezett dalok gyűjteménye ez a lemez", mondja Leonard. „Mármint TÉNYLEG ragályosan. Bizonyos sorok abba a kategóriába tartoznak, amelyekkel együtt fekszem és kelek." „Azonnal megkezdtem a dalszerzést az első lemez munkálatainak befejezése után", így Boegehold. „Kicsit változtatni akartam a korábban alkalmazott dalszerzési módszeren, patternseekinganimals_cígy újabb zenei hatások felé tapogatóztam, de közben persze nem akartam nagyon eltávolodni a zenekarra jellemző általános hangulattól sem."

A dallista az alábbi:

01. Raining Hard In Heaven
02. Here In My Autumn
03. Elegant Vampires
04. Why Don't We Run
05. Lifeboat
06. Soon But Not Today

A zenekar viszonylag gyorsan összehozta a kettes nagylemezt, hiszen a debüt mindössze tavaly nyáron került a boltokba. A Why Don’t We Run klipje máris megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.